2777
2789
عنوان

کیا خواهرشون مثل خواهر منه ؟!

398 بازدید | 17 پست

خواهر من ، حس میکنم بهم حسادت داره 

برای خواهرم همه کاری کردن موقع کنکورش ، همه چی ولی برای من هیچی و من چیزی نگفتم و خواهرم موقع کنکورم اینقدر منو عذاب داد که مثل خودش قبول نشم و نشدمم 

موقع دانشگاه رفتن ، اگر می دید من ی لباس نو دارم میبرم دانشگاه آتیش می گرفت و اون لباسو یا ازم برمیداشت یا نابود میکرد اون لباسو یعنی کاری کرد که من با چند دست لباس کهنه وارد دانشگاه شدم 

(چون موقعی که اون میخواست دانشجو بشه ما وضعمون یکم ضعیف بود و براش فقط دو دست لباس نو خریدیم ) 

ما اینو فرستادیم دانشگاه ،و خیلی سختی کشیدیم رو دانشجو شدنش نمیگم زندگی اونم تو اون شهر خوب بود اما خب معمولی بود

حالا برای ارشدش خوبه گرفتیم با پول قرصی ، خودشم میره سر کار و ما اصلا پول سر کارش رو نمی گیریم 

و ماهیانه اجاره خونه و پول خورد و خوراکش رو میدیم 

حالا برگشته میگ من اگر ی روزی خودمو کشتم از بی پولی هستش 😐

چرا ؟  چون من گوشی اپل میخوام و گوشی ندارم در حالی که ما پارسال ده میلیون پولش دادیم که بره گوشی بخره ، خودش توقعش بالاست 

و حالا اگر بخوان برای منم همون گوشی ده میلیونی بخرن نمیزارع 

جرأت ندارم ی چیز کوچیک بخرم یا همون چیز رو باید بهش بدم وگرنه خودش نابود میشع از بس انرژی منفی می فرسته 

عذابم عذااااب 

حالا هم میگ خودمو می‌کشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خواهرمن به هیچ وجه حاضرم ازتمام خواسته هام بخاطرش بگذرم اونم نسبت به من همینه

کاش مال منم همین بود 

مال من میگ باید عذابایی که من کشیدم تعم بکشی

خدا کمکت کنه  از اون افرادی هست که هر چی بهش پول بچسبونی و کمک کنی  میگه برای من کاری نک ...

اآره دقیقا میدونی چرا ؟ چون اینطوریه نبوده که دلش میخاسته 

حالا دیگ درک که نداره که بفهممه ما بخاطر همین کلی اذیت شدیم 

کاش مال منم همین بود  مال من میگ باید عذابایی که من کشیدم تعم بکشی

اتفاقا من هرسختی که خودم کشیدموسعی کردم خواهرکوچیکم نکشه هرجا مامان بابام ناخواسته برام کم گذاشتن سعی کردم براخواهرم نباشه حالا شما بیا بشوخواهرعاقل .یکم مدارا کن دربرابرسرسختیاش شمامتین وصبورباش امیدوارم دست برداره

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
اتفاقا من هرسختی که خودم کشیدموسعی کردم خواهرکوچیکم نکشه هرجا مامان بابام ناخواسته برام کم گذاشتن سع ...

ییعنی چیکار کنم بخدا روانیم کرده ، دیگ حالم ازش بهم میخوره