2777
2789
عنوان

بابام خیلی بچمو میچلونه😭😭

224 بازدید | 11 پست

دارم از نگرانی میمیرم به خدا هر وقت میرم خونه مامانم بابام چنان بچمو میچلونه که فقط قلب من تو قفسه سینم میزنه که الان بچم یه کاری میشه. هر چی هم میگم بابا بابا تو رو خدا یواش تر اصلا محلم نمیده. فقط وقتی نوزاد بود یکبار به مامانم گفتم بابا خیلی بد بچه رو بغل میکنه چنااااان ناراحت شد که نگو ولی از اون به بعد هر وقت بچه دست بابام بود خیلی مامانم مراقبش بود ولی بابام باز امشب بچه پنج ماهمو دراز کشیده بود از دستاش گرفت بلندش کرد قلبم میخواست کنده بشه چیکارکنم خدایا چه جوری بگم بهشون که ناراحت نشن؟ . همین الان از نگرانی برا بچم میمیرم به نظرتون بچم دستاش کاری که نشده؟ 😭😭😭😭😭

ماهی خانوممم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جاااااانم چقدر دوسش داره😍فک نکنم یکی از فامیل های ما بچش پنج ماهش که بود من میترسیدم این کارو کنم اما می‌گفت از دستاش بگیر بلندش کن علتش رو گفت من یادم رفته الان ماشالا عشق کوچولوی من ۱۲ سالشه یه دختره سالم و باهوش

برای........تو بنویس❤️