2777
2789

بچه ها میگن حرکات جنین توسه ماه سوم باید کم بشه ولی بچه من تو۱ ساعت۳۰بارتکون میخوره خطرناکه بنظرتون تونت نوشته اگ عفونت داشته باشی جنین زیادتکون میخوره

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم هیچ طوری نیس 

مت دوستم ماه های آخر میگفت بچم قشنگ از این ور دلم میرفت اون ور دلم ، میگفت کلافه ام از بس تکون میخوره 

اون وقت دختر من از اول کلا کم‌تکون می‌خورد 

هر بچه ای یه جوره دیگه نترس

اینم که میگی تکونش کم میشع مال ماه آخره که جاش خیلی تنگ میشع 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

کل روزو تکون میخوره ازصبح تاشب

عزیزم پسر من تا آخرین لحظه های بارداری چنان حرکت می‌کرد 

ولگد میزد ماما که معاینه م می‌کرد تعجب میکرد خداروشکر مشکلی نبود 

ولی شما استرس نداشته باش و استراحت داشته باش 

من الان پاشدم اومدم زایشگاه چون احساس میکنم تکوناش کم شده و رفته پایین، تا دیروز زیر سینم بود ،از دی ...

برامنم ضربه هاش پایینه وبیشترتومثانه ضربه میزنه جوری ک داخل واژنم تیرمیکشه ولی حرکاتش خیلی خیلییی زیاده کل روزو تکون میخوره آدم میترسه

نه عزیزم هیچ طوری نیس  مت دوستم ماه های آخر میگفت بچم قشنگ از این ور دلم میرفت اون ور دلم ، می ...

ممنون عزیزم پس عادیه اخه تونت نوشته بود ک عفونت رحم داشته باشی وبچه احساس خفگی کنه زیادتکون میخوره ماه های آخر هفته ۳۵اینا کم میشه حرکاتش؟

عزیزم پسر من تا آخرین لحظه های بارداری چنان حرکت می‌کرد  ولگد میزد ماما که معاینه م می‌کرد تعج ...

عین نینی من پس خداروشکر عادیه مشکلی نیس این دوماه تموم میشد راااحت میشدم😢😢

برامنم ضربه هاش پایینه وبیشترتومثانه ضربه میزنه جوری ک داخل واژنم تیرمیکشه ولی حرکاتش خیلی خیلییی زی ...

فقط بنظر من از تکون تکونای نی نیت لذت ببر، پسرمنم زیاد تکون میخوره کن خودمو واسه تکوناش میکشم از بس ذوق دست وپاهاشو میکنم😅 اینقد دقیق شدم ب تکوناش ک تشخیص میدم داره دستوپاهاشو میکشه😊لذت ببرخواهر فقط لذت ببر😋😋😋

ممنون عزیزم پس عادیه اخه تونت نوشته بود ک عفونت رحم داشته باشی وبچه احساس خفگی کنه زیادتکون میخوره م ...

نه بابا اصلا به چیزایی که تو نت مینویسه دقت نکن ، اخه عفونت رحم که فقط همین یه علامتو نداره 

اره عزیزم ماه آخر که بری چکاپ بهت میگن ، چون مهمه که تکون بخوره،  و کم شدن تکوناشه که خطرناکه نه زیاد شدن 

اینکه میگن تکوناش کم میشه خیلی علمی نیس قدیمیا میگن چون جای بچه تنگ میشه کمتر میشه تکوناش 

احتمالا چیز شیرین یا انرژی زایی خوردی که تکون میخوره بیشتر ماشالله 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

فقط بنظر من از تکون تکونای نی نیت لذت ببر، پسرمنم زیاد تکون میخوره کن خودمو واسه تکوناش میکشم از بس ...

منم خیلی دوسدارم تکوناشو ولی گفتم شاید عادی نباشه خداروشکر ک عادیه ازالان لذت تکونایی نینیمومیبرم فداش بششششم من انشالله که نینی هممون صحیح وسالم به دنیااابیاد😍😍😍😍

منم تازه ۲۲ هفته مه  خیلی دیر میگذره برام

وای منم ازاین و استرس ازاینورلحضه شماری میکنم که بغلش کنم ببینمش ببوسمش😍😍

همش میخوام بدونم نینیم چه شکلیه انقدپرتقال انارمیخورم  دخترخوشگل مشگلی  بشه🙄🙄