2777
2789

اره ولی کاربری ها هم مشترکه

درباره ی نام کاربری و پروفایل: گل رز ژولیت یکی از گرونترین گل های جهان که شاخه ای ۵ میلیون دلار قیمت داره و شکوفا شدن این نوع رز به ۱۵ سال زمان و رسیدگی نیاز داره! گل مورد علاقه من:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیم کارت مهمه

برای هر کاربری باید یک سیم کارت داشته باشی

فرض کن یک خط داری با شماره ی ۰۹۱۶ و اسمش عروسک_زخمیه 

و یک خط دیگه داری با شماره ی ۰۹۳۰ و اسمش آخرین_ اِصرار هستش

تو با هر کدوم بخوای وارد بشی باید اول روی سه نقطه ی بالا ی صفحه سمت چپ بزنی بعد گزینه ی خروجو بزنی بعد بزنی روی ورود کاربر بعدش بزنی روی ورود با شماره ی همراه بعد با هر کاربری که میخوای ورد بشی باید شماره ی همون کاربری و رمز عبور اون کاربری رو وارد کنی و لازم نیست به هیچ عنوان حتما خود سیمکارت اون شماره توی گوشیت باشه

مثلا ممکنه الان خط ۰۹۳۰ توی گوشیت باشه و بخوای با کاربری عروسک_زخمی که مال خط ۰۹۱۶ وارد بشی

فقط کافیه شماره ی سیمکارت که همون ۰۹۱۶ هست به علاوه ی رمز عبور رو بزنی و وارد بشی

اگر جاییش رو متوجه نشدی بگو که توضیح بدم

(اسم کاربری ها من درآوردی بود)

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️