2777
2789
عنوان

چت با اکسم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 6232 بازدید | 58 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین عزیزم🥲 میگی قصدم جدی نیست و اینا خب؟  الان تو ۱۹ سالگی اینو میگی  این ادم واقعا من ...

میدونم خودم چه ادمی خیلی مغرور و اینا ولی من دوسش دارم واقعا دست خودمم نیستت

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

رابطتون مجازیه نه؟

ن واقعی بیرون رفتیم یک ساله میشناسمش

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی : ۶۲۹۰۰ وزن دوبارع شدم ۷۰ بع امید هدف : 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش

خب اینو نگه چی بگه میدونه ک سنشو پایین بگه میخورنش نینی سایتیا😂

ن من ۱۹ هم پسره ۲۱ درضمن دلیلی نداره سنمو زیاد بگم 😑

استاتر داره بهت می گه من بیشتر از بقیه دخترا دوست دارم از تو استفاده ابزاری کنم و تو هنوز نزدی توی ...

درسته ولی همه این رابطه ها رل زدنا الکین هیچکس واقعا کسیو برایی خودش نمیخواد همه به دوروغ میگن دوست دارن و بعد اخرش ولت میکنن ولی این حقیقتو گفت پس نگین ادم چرتیه همه مثه همن 

علنا داره بهت میگه من تو رو واسه کردن میخوام .‌بعد تو هنوز دنبالشی ؟ نکنه هم تو هم لنگ ۱۵ سانت گوشتی ؟؟ اگ قصدتون فقط ارضا شدنه موردای دیگه ای رو میتونید پیدا کنید ک لااااقللللللل س.ک.س تون با عشق باشه . با حس باشه

خدا کنه سرت ب سنگ بخوره . داری بدبخت میکنی خودتو با این افکار بچگونه ...

و اون پسر چقدر حال به همزن و زننده حرف میزنه . چندشم شد ازش. 

فقط دعا میکنم سر عقل بیای . اگ‌میخای دوس پسرم داشته باشی با یه ادمیزاد باشی ..

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️