2777
2789
عنوان

چت با اکسم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم🥲 میگی قصدم جدی نیست و اینا خب؟  الان تو ۱۹ سالگی اینو میگی  این ادم واقعا من ...

میدونم خودم چه ادمی خیلی مغرور و اینا ولی من دوسش دارم واقعا دست خودمم نیستت

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

رابطتون مجازیه نه؟

ن واقعی بیرون رفتیم یک ساله میشناسمش

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

خب اینو نگه چی بگه میدونه ک سنشو پایین بگه میخورنش نینی سایتیا😂

ن من ۱۹ هم پسره ۲۱ درضمن دلیلی نداره سنمو زیاد بگم 😑

استاتر داره بهت می گه من بیشتر از بقیه دخترا دوست دارم از تو استفاده ابزاری کنم و تو هنوز نزدی توی ...

درسته ولی همه این رابطه ها رل زدنا الکین هیچکس واقعا کسیو برایی خودش نمیخواد همه به دوروغ میگن دوست دارن و بعد اخرش ولت میکنن ولی این حقیقتو گفت پس نگین ادم چرتیه همه مثه همن 

علنا داره بهت میگه من تو رو واسه کردن میخوام .‌بعد تو هنوز دنبالشی ؟ نکنه هم تو هم لنگ ۱۵ سانت گوشتی ؟؟ اگ قصدتون فقط ارضا شدنه موردای دیگه ای رو میتونید پیدا کنید ک لااااقللللللل س.ک.س تون با عشق باشه . با حس باشه

خدا کنه سرت ب سنگ بخوره . داری بدبخت میکنی خودتو با این افکار بچگونه ...

و اون پسر چقدر حال به همزن و زننده حرف میزنه . چندشم شد ازش. 

فقط دعا میکنم سر عقل بیای . اگ‌میخای دوس پسرم داشته باشی با یه ادمیزاد باشی ..

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
😂😂😂😂😂😂😂خدا نکشدت

الهی آمین

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.