2777
2789
عنوان

چت با اکسم‌

| مشاهده متن کامل بحث + 5905 بازدید | 58 پست
برو تا سین نزده بپاکش دوسش داری ک داری دلت میخاد واسه بدنت بخوادت؟ تو باارزشی:) شان خودتو نیار پایین ...

من دنبال رابطه واقعی نیستم خودم چرا چون میخوام ی زن مستقل باشم نمیخوام با کسی برم که به ازدواج برسیم و عشقنون واقعی باشه

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس میکنم اسی و رلش ۱۳.۱۲ سالشونه😐💔

😑من ۱۹ هم اون ۲۱ 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

الان شما گیر دادی به ذ اذیت😑نظرتونو درباره چتامون بگید 

فقط میتونم بگم بلاکش کن آخه کدوم انسان عاقلی همچین چیزی رو قبول میکنه 

مطمئن باش بعدا پشیمون میشی.

!You don’t know about me

من دنبال رابطه واقعی نیستم خودم چرا چون میخوام ی زن مستقل باشم نمیخوام با کسی برم که به ازدواج برسیم ...

رمان دالیتو بخون عزیزم 

و اینکه باشه ازدواج نکن ولی با ی همچین ادمی ام نرو تو رابطه 

چه آدم بیخود و مزخرفیه پرتش کن بیرون از زندگیت حال به هم زن

😂😂😂

رمان دالیتو بخون عزیزم  و اینکه باشه ازدواج نکن ولی با ی همچین ادمی ام نرو تو رابطه

خب پس با چه ادمی برم ؟؟ وقتی قصدم رابطه ی جدی نیست 

😑من ۱۹ هم اون ۲۱ 

این پسره از اون پسرایی هست که فقط به فکر خودشه طرف مقابل براش هیچ ارزشی نداره 

واقعا اگه برای خودت ارزش قائل باشی این پسره رو بلاک میکنی 

حالا خود دانی.

!You don’t know about me

خب پس با چه ادمی برم ؟؟ وقتی قصدم رابطه ی جدی نیست 

ببین عزیزم🥲 میگی قصدم جدی نیست و اینا خب؟ 

الان تو ۱۹ سالگی اینو میگی 

این ادم واقعا مناسب نیست:) 

شاید دوسش داشته باشی ولی میگ برای چیزا

ی دیگه میخوامت اصلا بحث ازدواج و اینا نی همچین ادمی میتونه اعتماد بنفستو بکشه:) از صحبتاشم معلومه خودشو دست بالا میگیره تو که میخای ی زن مستقل شی باید بدونی عزت نفس مهمه این ادم عزت نفستو میگیره از من گفتن