2777
2789
عنوان

پسر همسایه۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 110 پست
اره گفتم که دوتامونم خجالتیم😂 یبار ۴ سال پیش با مامانم دعوا کرده بودم زده بودم از خونه بیرون مامانم ...

خب پس شاید ازت تصور خوبی نداره و باید تصوری ک نسبت بهت داره رو تغییر بدی😂

- طبیعت هوشمنده!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خب پس شاید ازت تصور خوبی نداره و باید تصوری ک نسبت بهت داره رو تغییر بدی😂

چه تصوری مثلن داره نسبت بهم؟

اینم بگم که دنبال همون هفته بعد دوباره دیدمش ده متر ازمن جلوتر بود تو کوچه یهو دیدم برگشت منو نگاه کرد یهو فرار کرد زودتر از من رف سوار آسانسور شد که من دیدمش یوقت نرم بهش سلام بدم😐🤦‍♀️

چه تصوری مثلن داره نسبت بهم؟ اینم بگم که دنبال همون هفته بعد دوباره دیدمش ده متر ازمن جلوتر بود تو ...

مثلا فک کنه ازش خوشت نمیاد و یکم خودتو میگیری

شاید خجالت کشیده ک باهات رو‌به‌رو بشه

- طبیعت هوشمنده!
میخام زنش بشم ن دوس دخترش چون نمیتونم تحمل کنم اگه رلش باشم نمیتونم باهاش رابطه جنسی برقرار کنم که ا ...

خب دیگ اول باید مخشو بزنی تا بیاد بگیرتت😂

- طبیعت هوشمنده!
خب دیگ اول باید مخشو بزنی تا بیاد بگیرتت😂

ولی اینم راس گفتی که تصور خوبی ازت نداره چون قبلا مشکلات خانوادگی داشتم دعوا و درگیری صدامونو میشنیدن بقیه برای همین باید دیدشو تغییر بدم اما چجوری؟‌؟

البته الان یساله دعواهامون صداشو کسی نشنیده آروم میحرفیم صدانره پایین ولی خب فکری که درموردم میکنن مامانش اینا یکم آزار دهندست باباش اثلن جواب سلاممو نمیده داداشش نگاه معنادار😑😑