2777
2789
عنوان

پسر همسایه۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 110 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز بجای خودش ننش اومده بود جلوی در مامانم گف چه کتابی میخام داد زد گف ابوالفضل؟؟ بعد دیگه من رفتم ...

خب پس ب احتمال زیاد ننش میاد😂

خب پس ببین اگ ننش اومد خانومانه‌تر رفتار کن ک از طریق ننش بهش نفوذ کنی🤣

- طبیعت هوشمنده!
خب حالا ک سرسنگینه نباید زیاد بهش نخ بدی فقط یکی دوبار نخ بده بعد منتظر عکس العملش باش

چن روز پیش رفته بودم کادوی روز مادر بخرم سرخیابون از دور دیدمش اونم منو دید سرشو انداخت پایین اصلن نگام نمیکرد من حالا قیافم دیدنی بود لبخندام کش میومد بزور جمعش کردم سرمم پایین بود زیر چشمی نگاش میکردم از جلوش رد شدم پشتش به من بود دیدم خم شده چیزی از دستش افتاده داره برمیداره فکرکنم فهمیده بود من دارم زیر زیرکی بهش میخندم😂

خب پس ب احتمال زیاد ننش میاد😂 خب پس ببین اگ ننش اومد خانومانه‌تر رفتار کن ک از طریق ننش بهش نفوذ ک ...

اونم مثل من هیچ جنس مخالفی نبوده تو زندگیش اونا ۳ تا پسرن ماهم ۳ تا دختریم😁

پس خیلیم خجالتیهههه😂

اره گفتم که دوتامونم خجالتیم😂 یبار ۴ سال پیش با مامانم دعوا کرده بودم زده بودم از خونه بیرون مامانم تو کوچه بهشو دیده بود گفته بود دختر منو ندیدی؟ گفته بود ن گفته بود میای بریم پیداش کنیم؟ دوتایی تو پارک و خیابون همه جا دنبالم گشته بودن آخر اومده بودن مدرسع مامانم بهش گف برو کلاسارو بگرد شاید اونجا باشع گفته بود آخه اون باهام حرف نمیزنه یچیزی تواین مایع ها بعد هفته بعد دیدمش برای اینکع فکر نکنه خودمو میگیرم بهش سلام دادم اونم بااکراه جوابمو داد و رف سوار آسانسور شد مونده بود جواب سلاممو بده یا ن😂