2777
2789

ی آزمایش بده

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

مامانم تو بارداری قند داشت خیلی ضعف داشت 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز من باردارم بعد دیابت بارداری گرفتم ..دقیقا همینجوری میشم..

فشار گرفتم 

اینم از این 

تو این سن مثل پیر زنا شدم 

مامانمم داره احتمالا ارثی باشه 

خیلی ناراحتم 

فشار گرفتم  اینم از این  تو این سن مثل پیر زنا شدم  مامانمم داره احتمالا ارثی باشه ...

من هیچ علائمی ندارم قند ناشتام ۲بار ۱۰۵ و۱۰۳ بود دفعه سوم ۸۸بود و۲ساعت بعدصبحانه ۱۰۰خوبه؟؟

عزیزم نمی‌دونم دقیقا ولی انگار خوبه زیاد بالا نیست 

ممنون عزیزم ماسابقه نداریم اما عرق بوقناق وپودربامیه بخور عالیه برا قندخون صبح وشب پودرشو بریز تو اب گرم بخور روز هم بعد هروعده نصف استکان بوقناق بخور قندت متعادل میشه

۲۶  همیشه عصبیم زود رنج شدم  بداخلاق شدم  چند وقته فهمیدم فشارم بالا می‌ره تا ۱۶م ...

منم ۲۳سالمه قند سه ماهم بالاس ۵.۹ 

همش یجام ادرد میکنه 

پرولاکتینم بالاس 

ام ار ای باید برم سونو کلی شکم لگن پنجشنبه دارم 

منم ۲۳سالمه قند سه ماهم بالاس ۵.۹  همش یجام ادرد میکنه  پرولاکتینم بالاس  ام ار ای ...

منم همیشه دارم نق میزنم آی آی میکنم دیگه خودمم عصبی شدم. 

ان شالله خدا بهت سلامتی بده و چیزی نباشه گلم