2821
2789
چون طرفدارشی.برای من و بعضی از دوستان که طرفدارشون نیستن خیلی عذاب اوره

کور که نیستیم!

شماهم این حرف هارو بر اساس قضاوت ها و نطرات و شایعاتی که پشتشونه میزنی که خب غلطه:)

I'm blue🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا خب هرکس سلیقه خودشو داره ولی بعضیا شعور ندارن میان چرتو پرت میگن

اون افراد تکلیفشون معلومه ولی من دیدم کسی فن شخص خاصی بوده صرفا چون من فن اون شخص یا سبک نبودم جوری رفتار کرده که ناپسند بوده این رفتار غلط دو طرفه هست باید بپذیریم که سلیقه ها متفاوته 

خداییش کی اینو گفته؟؟؟ کمپانی حق اینو بهشون نمیده تا قراراشون با دوس دخترشون و اعلام کنن.... بعد گی ...

دیگه بی تی اس این قدر گنده شده که به اینا اهمیت نده تهیونگ  هم که معلوم شد با جنیه🤡

مجبور نیستی گوش بدی که بعد بیای راجب چیزی که نمیدونی نظر بدی برو اهنگا مزخرف خودتو گوش کن 

اصلا به شما ربطی داره؟یادم نمیاد شمارو ریپلای زده باشم.

اصلا به شما ربطی داره که من بدم میاد گوش میدم یا نه؟

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه

بخدا نصف هیترا به خاطر این هیت میدن که فناشون خودشونو خفه کردن 

الان تو فامیل آرمی داریم ماگ و لباس و کلاه و خودکار و جامدادی و....... همش طرح بی تی اسه. جوری قربون صدقه اینا میرن که قربون صدقه ننه باباشون نرفتن.نمونش خواهر خودم

اون روز خونه عموم بودم دختر عموم 14 سالشه. داشت به دوستش میگفت فلانی آرمی شده انگار آرمی شدن الکیه.آرمی شدن لیاقت میخواد حرمت داره :////////////////////////

واقعا فاز خیلیاشونو نمیفهمم

چجوری شدی

بنظرم معنی نداشت.البته اینم باید بسنجم من کلا با پاپ چه ایرانی چه کره ای و چه.... حال نمی کنم

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
دیگه بی تی اس این قدر گنده شده که به اینا اهمیت نده تهیونگ  هم  که معلوم شد با جنیه🤡

اون شایعه بود! وای خدایا چرا همه تا یه خبریو میبینن و میشنون باور میکنن سریع و کاری به راست و دروغش ندارن🤦🏻‍♀️

I'm blue🦋
تو فنش نیستی ولی اخبارشو دنبال میکنی که بیای هیت بدی ؟ اوه بیبی ازت ممنونم که باعث میشی معروفتر و پو ...

خجالت بکش بچه من حداقلش ازت ده سال بزرگ ترم من کلا کی پاپ رو یکم دنبال میکنم بعدم هیتر نیستم اینکه جیمین گیه شد هیت ؟فکته دیگه🤡

دیگه بی تی اس این قدر گنده شده که به اینا اهمیت نده تهیونگ  هم  که معلوم شد با جنیه🤡

کی گفت آخه😐 میگم کمپانی برای اینکه هیت نگیره و سودش کم نشه هیچ خبری از قرارهاشون نمیده.... حتی چند تا خبر شنیدم که پول میده دهن دیسپچ و ببنده تا قراراشون مخفی بمونه.... حقیقتا jyp هم سودش مهمه و همچین خبری و درز نمیده

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز