2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ترجمه اهنگاشون رو تو گوگل سرچ کنی کلا از اهنگ زده میشی

اتفاقا بنظرم برعکسه، اکثر اهنگاشون برای دوست داشتن خودمون و اهمیت دادن به خودمونه و یجورایی انرژی مثبت میدن. برای همینم خیلیا فنشونن

I'm blue🦋
من ازشون خوشم نمیاد کلا با پاپ رابطه خوبی ندارم چه برسه به کی پاپ ولی به منم ربطی نداره کسی خوشش بیا ...

والا خب هرکس سلیقه خودشو داره ولی بعضیا شعور ندارن میان چرتو پرت میگن

قیافه هاشون من هیتر نیستم ولی مثلا جیمین گیه

خداییش کی اینو گفته؟؟؟ کمپانی حق اینو بهشون نمیده تا قراراشون با دوس دخترشون و اعلام کنن.... بعد گی بودنشون که تو کره یه چیز ممنوعه میخوان بزارن اعلام کنه؟😑 اینا حتی دینشون مخفی مونده.... گرایش میخوان اعلام کنن؟😐 

ما که طرفداریم و یه پچ کنن خبر دار میشیم چطور تا حالا از گرایششون خبر دار نشدیم؟؟ محاله کسی زود تر از ما خبر دار بشه 

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓
داش سه ساله ارمیم هیچ چرت و پرتی ندیدم 🗿

چون طرفدارشی.برای من و بعضی از دوستان که طرفدارشون نیستن خیلی عذاب اوره

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
والا خبرش پیچیده با یه پسر دیدنش🤷

اره قبول دارم که خیلیا پشت سرشون میگن، ولی همونطور که گفتی خبر پیچیده! و اینا همش شایعس. چون معروفن خیلیا میخوان گروه رو دیسبند کنن برای همین هم پشت سرشون شایعه میسازن. واسه همینم بهتره ادما رو با اینجور حرفا قضاوت نکنیم:)

I'm blue🦋
والا خبرش پیچیده با یه پسر دیدنش🤷

تو فنش نیستی ولی اخبارشو دنبال میکنی که بیای هیت بدی ؟ اوه بیبی ازت ممنونم که باعث میشی معروفتر و پولدارتر بشن به هر حال بهتره تا وقتی چیزی نمیدونی و صرفا تحت تاثیر جو اطرافیانتی سرتو بکنی تو زندگی خودت شاید یکی واست رید به هر حال 

اتفاقا بنظرم برعکسه، اکثر اهنگاشون برای دوست داشتن خودمون و اهمیت دادن به خودمونه و یجورایی انرژی مث ...

همین الان داشتم ترجمه اهنگ home رو می خوندم یکجوری شدم اصلا

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
چون طرفدارشی.برای من و بعضی از دوستان که طرفدارشون نیستن خیلی عذاب اوره

مجبور نیستی گوش بدی که بعد بیای راجب چیزی که نمیدونی نظر بدی برو اهنگا مزخرف خودتو گوش کن 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز