2777
2789

دختر خالم اومده خونمون گوشی گرفته دست ریز میخنده بعد باهاش حرف میزنی یکی درمیون جواب میده, من میشناسمشا میخواد بگه مثلا خیلی خوشه😐😐😑😑😑

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما گوشی دستت بگیر قهقهه بزن بیوفت کف خونه از خنده😂😂

من خیلی راحت اومدم تو اتاق😊😬😂کلافم کرده بابا همش تعریف میکنه دیشب فلان جا بودم تا صبح بیدار بودیم حرف زدیم با هم, همش میخواد بگه من خیلی خوشم, حالا عین منم از در و دیوار بدبختی برام میریزه

اینا همونایی ان که چند وقت بعد سرشونو به شیشه و دیوار تکیه میدن و اشک میریزن یا به یجا زول میزنن.

با اینا کاری نداشته باشین 😁

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
مگه فاز دارن اینا 😐 منم خیلی وقتا ی چیزی میبینم تو گوشی میخندم ینی میخام ب همه ثابت کنم ک من خوشم؟ ...

وای منم جوک میخونم ریز می خندم بعد سرم و میارم بالا میبینم دارن نگام میکنن مثلا فکر میکنن با یکی دارم چت میکنم میخندم

منم فاز اینایی که چشم ندادن بقیه به چیزای کوچیک حتی بخندن رو درک نمیکنم

فرق داره خنده برا خودنمایی باشه یا چی, خیلیم خوشحال میشم دیگران حالشون خوب باشه ولی کسی که از عمد میخنده فرق داره

وای منم جوک میخونم ریز می خندم بعد سرم و میارم بالا میبینم دارن نگام میکنن مثلا فکر میکنن با یکی دار ...

فرق داره اون بخدا تا برا خودنمایی باشه, الان که من اومدم تو اتاق گوشیو برداشته ,حالا اگه برم پیشش باز گوشی میگیره میخنده, خو این چه معنی میده