maryamoo مدیر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 عنوان فاز اینایی که گوشی میگیرن دست میخندن چیه | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 17 پست دختر خالم اومده خونمون گوشی گرفته دست ریز میخنده بعد باهاش حرف میزنی یکی درمیون جواب میده, من میشناسمشا میخواد بگه مثلا خیلی خوشه😐😐😑😑😑 برای سلامتی امام زمان صلوات 1401/10/27 | 12:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 منم میخندم عجبا فاز نداره کچیز خنده دار میبینم یا چت میکنم با دوستام خنده داره 🤣🤣🤣🤣 نه منظورم اونطوری نیست, خودمم میخندم ولی کسی که میخواد بگه من خیلی خوشم, این رو مخه برای سلامتی امام زمان صلوات
maryamoo مدیر استارتر عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3035 مگه فاز دارن اینا 😐 منم خیلی وقتا ی چیزی میبینم تو گوشی میخندم ینی میخام ب همه ثابت کنم ک من خوشم؟ ... ووووووی نههههه میگن اخلاقشو میدونم, از کارش منظور داره ,چون الان که اومدم تو اتاق گوشیو برداشت برای سلامتی امام زمان صلوات
park_mochi عضویت: 1401/05/24 تعداد پست: 35108 ووووووی نههههه میگن اخلاقشو میدونم, از کارش منظور داره ,چون الان که اومدم تو اتاق گوشیو برداشت توام سرتو بکن تو گوشی و قهقهه بزن کی ب کیه بابا " برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!