2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم یا نه؟

261 بازدید | 11 پست

میخام بهش پیام بدم متن پیامم اینه

《واقعا فکر نمیکردم انقدر نامرد باشی من اگه محبت هایی که به تو کردمو به یه سگ کرده بودم حداقل میرفت میومد برام یه دم تکون میداد ولی تو چی؟ آخرش با پرویی تمام برگشتی به من تهمت خیانت زدی انقدر بی خا*یه ای که حتی نون شبتم از کش رفتن پول حسابای این و اونو گول زدن چهارتا دختر به دست میاری واقعا نمیدونم خدا با چه قصد و نیتی تورو آفرید شایدم میخاست نشون بده آدم تا چه حدی میتونه منفور باشه شایدم نمی‌دونست این آدمی که داره می‌آفرینه انقدر گوه از آب در بیاد کوه به کوه نمیرسه ولی آدم به آدم میرسه=) میبینم روزی که به دست و پام افتادی تا بخشیده شی من هیچ وقت حلالت نمیکنم روزی که من برای بهتر شدن حالم به تو پناه آورده بودم قول داده بودی تا آخرش هستی نمیدونستم انقدر بد قول و بی معرفتی دوست دارم  صد برابر حالیکه الان دارم حالت بد شه دوست دارم انقدر تو  زندگیت رنج و سختی بکشی که دیگه حتی یادت نیاد خوشبختی چجوریه خلاصه بگم رسم دوستی این کاری که کردی نبود 

هیچ وقت نمیبخشمت》

پیام بدم بهش یا نه؟؟؟

لطفا نگید که چرا اینجوری یا چرا اونجوری

من تو این ماجرا تقصیری نداشتم خودش به من ابراز علاقه میکردو به یکی دیگه هم چراغ سبز نشون میداد🥲

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول تا آخرش غلط نوشتی . نفرستش

چرا =\\\

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
چرا =\\\

نشستی نفرین‌میکنی‌چرا 

وقتی میدونی طرف ماهیتش لاشی بوده

ب یکی میگفته دوستت دارم ب یکی چراغ سبز نشون می داده

تو چرا برات مهمه؟

دکمشو بزن بره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
اگه میدونی ادم درستی نیس ، فقط رهاش کن  انگار وجود نداره

ادم درستی که نیست فقط میخام اخرین تلاشهامو بکنم یا متنفر میشه یا برمیگرده 

دلم نمیخاد این حرفا تو دلم بمونه میخام هرچی تو ذهنمه رو بهش بگم تا فردا دلم نسوزه که میتونستم این حرفو بهش بزنم ولی نزدم

نشستی نفرین‌میکنی‌چرا  وقتی میدونی طرف ماهیتش لاشی بوده ب یکی میگفته دوستت دارم ب یکی چراغ سب ...

گفتم که میخام هرچی تو سرمه رو بهش بگم تا دلم نسوزه اخه تو دعواها هرچی از دهنش در میومد بارم میکرد

گفتم که میخام هرچی تو سرمه رو بهش بگم تا دلم نسوزه اخه تو دعواها هرچی از دهنش در میومد بارم میکرد

میخوای چیزی بهش بگی نگو نمی‌بخشمت و فلان .

فقط نشون میده در قبال کاراش ضعیف بودی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میخوای چیزی بهش بگی نگو نمی‌بخشمت و فلان . فقط نشون میده در قبال کاراش ضعیف بودی

اوهوم منطقیه