بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته شاید نهایت در حد دوسه تا کیف بدوزم خیلی نمیخوام کار کنم ولی قبلش حتما باز یه تحقیق میکنم مم ...
براي چن تا نه... براي چن تا يه سنبه يه سر كافيه مثلا اما براي مداوم نه... فقط يه چيز رو بت ميگم اول كه چكش بزن روي سنبه نه مشته... مشته چون شبيه دسته هاونه خيلي فشار مياره به مچ و به مچ اسيب ميزنه! دوم كاترت هميشه تيز باشه سوم كاترت هميشه تيز باشه... چهارم و هزارم هم همين
ببين من دوخت از داخل رو اينجور ميدوختم كه سوزن رو اول از سوراخ دوم در مياوردم ميزدم تو سوراخ اول روي كار يه كوك ميشد بعد سوزن رو از پشت در مياوردم ميكردم تو سوراخ سوم از اونجا باز تو سوراخ دوم بعىعد تو چهارم و الي اخر اينجوري يه ور كارم كوكها يكي يكي بود پشت كار يه مشت كوك بلند كه مخصوصا توي قوسها باعث ميشد بد فرم بشه كار حالا ديگه اونجورنميدوزم اغلب ٢ سوزنه ميدوزم يا اگه اون مدلي بدوزم لااقل روي قوسها جوري ميدوزم كه كوكها يكي يكي بيفتن...