2777
2789
عنوان

قیمت چرم

559 بازدید | 51 پست

سلام دوستان کسی تازگیا چرم خریده؟

من سرچ کردم هر پا تقریبا ۴۰ هزارتومنه درسته؟

کجای تهران رو میشناسین که تنوع بالا باشه؟

عشق حقیق یافتنی نیست ساختنی است💖
بزي يا گاوي!؟ سورت رو حتما بپرس گاوي سورت ١ كه ديگه فك نكنم از ٥٠-٦٠ پايين تر باشه 

سورت یعنی چی؟

من تا حالا کار نکردم بار اولمه یه مدل کیف دیدم میخوام بدوزمش😅 با فیلمای آموزشی یاد گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزي يا گاوي!؟ سورت رو حتما بپرس گاوي سورت ١ كه ديگه فك نكنم از ٥٠-٦٠ پايين تر باشه 

اگر گرون نشه خیلی همون گاوی

تقریبا کیفم ۲۰در ۱۶ هست

دهانش فلزیه

تقریبا دوپا بسه براش

سورت یعنی چی؟ من تا حالا کار نکردم بار اولمه یه مدل کیف دیدم میخوام بدوزمش😅 با فیلمای آموزشی یاد گ ...

سورت درجه كيفيه... سورت ١ يعني يه دست و سالم بدون سوراخ يا اگه سوراخ باشه مثلا يكي تو كل پوست ! با دباغي خوب و يك دست بدون كاردمال و دو پوسته... مراقب باش چرمي بخري كه با اب تاول نزنه و با چشب نواري رنگ روش بلند نشه...

سورت درجه كيفيه... سورت ١ يعني يه دست و سالم بدون سوراخ يا اگه سوراخ باشه مثلا يكي تو كل پوست ! با د ...

خب چطور بفهمم که با آب تاول نمیزنه؟

ببخشید خیلی سوال میپرسم 🙏😅

كلا براي كيف به نظر من چرم گاوي بهتره... حالتش حفظميشه و چروكيده نميشه... بزي رو خيلي نميپسندم براي كيف مگه براي تزيينات يا داخل كيف يا كيف پول كه اونم ترجيحا بدنه اصليش گاوي باشه داخلش بزي

كلا براي كيف به نظر من چرم گاوي بهتره... حالتش حفظميشه و چروكيده نميشه... بزي رو خيلي نميپسندم براي ...

آها خیلی ممنون بابت توصیحت عزیزم

خب چطور بفهمم که با آب تاول نمیزنه؟ ببخشید خیلی سوال میپرسم 🙏😅

از خود فروشنده بپرس و باهاش شرط كن معمولا( نه هميشه) چرمهاي طرحدار چون صفحه پرس خوردن محكمترن اما چرمهاي ساده امكان تاول زدن دارن ميتوني هم امتحان كني اب ببر ... ٢ سه قطره بريز رو پرتي اطراف چرم  بذار قطره بمونه روش ٢-٣ دقيقه صبر كن احتمالا نشون ميده

از خود فروشنده بپرس و باهاش شرط كن معمولا( نه هميشه) چرمهاي طرحدار چون صفحه پرس خوردن محكمترن اما چر ...

خیلییی ممنون😍😍😍

چراغهای ذهنمو روشن کردی

خدا خیرت بده💚🤗

ببين گاوي تراكم بالايي داره اما بزي كم تراكمه براي همين چروك رو نشون ميده راحت اما گاوي منعطف تره

آره گاوی طرح دار میخرم حتما 💚