2777
2789
عنوان

قیمت چرم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 51 پست
اگرم يه وقت خواستي شروع كني كار كني بدون كه از همون اول خوب ابزار بخري تا زحمتت كمتر بشه... 

البته شاید نهایت در حد دوسه تا کیف بدوزم

خیلی نمیخوام کار کنم

ولی قبلش حتما باز یه تحقیق میکنم

ممنون بابت توصیتون😊

عشق حقیق یافتنی نیست ساختنی است💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

البته شاید نهایت در حد دوسه تا کیف بدوزم خیلی نمیخوام کار کنم ولی قبلش حتما باز یه تحقیق میکنم مم ...

براي چن تا نه... براي چن تا يه سنبه يه سر كافيه مثلا اما براي مداوم نه... فقط يه چيز رو بت ميگم اول كه چكش بزن روي سنبه نه مشته... مشته چون شبيه دسته هاونه خيلي فشار مياره به مچ و به مچ اسيب ميزنه! دوم كاترت هميشه تيز باشه سوم كاترت هميشه تيز باشه... چهارم و هزارم هم همين

براي چن تا نه... براي چن تا يه سنبه يه سر كافيه مثلا اما براي مداوم نه... فقط يه چيز رو بت ميگم اول ...

با قیچی خیاطی نمیشه برید؟🙈

ميشه تميزي كاتر رو نميده منم اولش مقاومت ميكردم با كاتربعد كه كاتر زدم گفتم خاك تو سرم🤣🤣

دور از جون😅

اخه جاهای گرد سخت نیست با کاتر؟

خوب يه خط كش ها و شابلونهاي فلزي هست كه زيادم گرون نيستن بزن شابلون ناظريان انواعش مياد اونو ميذاريم ...

فهمیدم

ولی من میخوام بدوزم بعد چرمو برگردونم

یعنی برش و دوخت میفته تو و دیده نمیشه پس همون قیچی خوبه نه؟

خوب يه خط كش ها و شابلونهاي فلزي هست كه زيادم گرون نيستن بزن شابلون ناظريان انواعش مياد اونو ميذاريم ...

https://www.aparat.com/v/9bTHg/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%DA%A9%DB%8C%D9%81_%D8%AF%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87_%D8%AF%D8%A7%D8%B1

اینو میخوام بدوزم🙈

فهمیدم ولی من میخوام بدوزم بعد چرمو برگردونم یعنی برش و دوخت میفته تو و دیده نمیشه پس همون قیچی خو ...

اره دوخت از داخل مشكلي نيست فقط بت بگم اگه ميخواي دوخت از داخل بدوزي بازم ٢ سوزنه بدوز... يا اگه مدل اون يكي ميدوزي يه كوك يه كوك بدوز  

ببين من دوخت از داخل رو اينجور ميدوختم كه سوزن رو اول از سوراخ دوم در مياوردم ميزدم تو سوراخ اول روي كار يه كوك ميشد بعد سوزن رو از پشت در مياوردم ميكردم تو سوراخ سوم از اونجا باز تو سوراخ دوم بعىعد تو چهارم و الي اخر اينجوري يه ور كارم كوكها يكي يكي بود پشت كار يه مشت كوك بلند كه مخصوصا توي قوسها باعث ميشد بد فرم بشه كار حالا ديگه اونجورنميدوزم اغلب ٢ سوزنه ميدوزم يا اگه اون مدلي بدوزم لااقل روي قوسها جوري ميدوزم كه كوكها يكي يكي بيفتن...

ببين من دوخت از داخل رو اينجور ميدوختم كه سوزن رو اول از سوراخ دوم در مياوردم ميزدم تو سوراخ اول روي ...

فهمیدم

تو فیلم میگه ضربدری بدوزین

ولی برای ضربدری باید دو ردیف سوراخ کنم درسته؟

سخت میشه😅