2777
2789
نه اون ک هیت گرفت بخاطر مدل مو لیسا  لالیسا فرکانس بالا و مخرب داره

هوف، من کلا دارم به بی کلام مهاجرت میکنم کم کم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
ولی برو سرچ کن بی تی اس و اسلام، برات میاره که چقد به اسلام و دین احترام میزارن، روی بعضی از لباساشو ...

عزیزم اینا تاحالا اهنگاشونم گوش نکردن

از رو یه سری تبلیغات ایده الوژی زده نظر میدن 

ول کن❤🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اون ک هیت گرفت بخاطر مدل مو لیسا  لالیسا فرکانس بالا و مخرب داره

آقا یه سوال دیگه ببخشید، مدل موش چش بود مگه؟

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
موی افریقایی ها بود  افریقایی ها ناراحت شد چون الفاظ رکیک داره اهنگش

اوه...

شما دیدیشون با همن  ببین من نمیخوام دعوا درست کنم  ولی میگن اول ببین بعد حرف بزنین پشت س ...

شما بهتره نسنجیده حرف نزنید فاز برندارین لطفا شما وقتی اطلاعات کافی ندارید پس بهتره جو سازی نکنید من طرفدار این گروه نیستم ولی خواهرم ک طرفدار دو اتیششونو کلی دنبالشون میکنه میگفت یکیشون به هم‌گروهی خودش پیشنهاد ازدواج داده و نمیدونم آخرچیشد داستان چیزی ک شما میگید با گرایششون هیچ سنخیت نداره کسی اینجا درباره شیطان پرستی و قبول نداشتن خدا حرف نزد ک شما میاین صحبت می‌کنید درباره این گروه هرجایی برید مسئله همجنس بازی و این مسئله صحبت شده پس شمایین ک بدون هیچ تفکری صحبت میکنید

شما بهتره نسنجیده حرف نزنید فاز برندارین لطفا شما وقتی اطلاعات کافی ندارید پس بهتره جو سازی نکنید من ...

ببین منم فهمیدم چی گفتی 

واسه همین گفتم زود قضاوت نکن من واسه دعوا نیومدم آروم باش خواهر