2777
2789
شاید منو بیاین هیتر خطاب کنید ولی چون دوست ندارم هم نوعام اسیب ببینن دارم بهتون اینا رو میگم ظاهر خ ...

امم ببخشید بعد شما چجوری درونشون رو دیدید؟ با اشعه ایکس؟

I'm blue🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره قبول دارم منم خودمم گاهی گوش میدم ولی خب بعضیا زیاده روی میکنن خطرناکه فرکانس های شدید دارن&nbs ...

منظورتون مانی هست؟ یه سری از بیس هاش کلا میگن غیر قانونیه ها -_-

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
متاسفانه اکثرشون دارن. نه فقط کیپاپ. صنعت موسیقی رو کلااا کنترل میکنن. ولی ردولوت رو نمی‌دونستم

اره من اونا رو خیلی دوست دارم ولی دیدم معنی گروهشون تو موزیک ویدیو پیک ا بو معنی کشتن هر نوع جنس مخالفه و همجنسگرایی دختراس بدم اومد حیففف

تنها چیزی ک به ذهن میرسه جز همجنس بازا هستن

شما دیدیشون با همن 

ببین من نمیخوام دعوا درست کنم 

ولی میگن اول ببین بعد حرف بزنین پشت سرش

پس قضاوت نکنین اون دنیا چجور میخواین جواب خدا رو بدین ما مسلمونیم نباید  قضاوت کنیم

اونهم خدای ما رو می‌شناسن موقعی عربستان بودن

موقعی که اذون گفتن آهنگشو قطع کردن به فقرا کمک میکنن درضمن شوگا خودش تو لایو گفت به نگین شیطان پرست چون شیطان پرست نیستیم

برین تحقیق کنین آدما رو از ظاهر قضاوت نکن هیچوقت چه خارجی باشه چه ایرانی چه مسلمون باشه چه نا مسلمون خدا خودش میبینه وقتی خدا هست ما چکاره ایم هاا

چرا درونشون داغونه؟

عزیزم کمپانی ای که ساپورتشون میکنه برای اهداف مالی خیلی تحت فشار میزارتشون 

بعد فکر کن اینا از نوجوونی عمرشونو میزارن پای موزیک و معروف شدن بعد کمپانی تا دلش میخواد چند سالی ازشون خوب پول درمیاره و در نهایت همشون به سنی میرسن که باید برن سربازی 

دو سال دیگه آهنگ نمیخونن ، کنسرت نمیزارن و در نهایت برای همیشه فراموش میشن🙃🙃🙃

گروها و خواننده های خیلی معروف کره ای همینحوری از هم میپاشن در آخر

جواب ریپلای های احمقانه را نمیدم پس اگه پاسخی دریافت نکردی خودت تا آخر خطو برو . گاهی باید سکوت کنی تا اصالت به جای تو حرف بزنه...
چون همجنس بازن شیطان پرست هستن  توی فیلماشونم پر از نماد های شیطانیه و اینکه قیافه شون به چی ...

ولی برو سرچ کن بی تی اس و اسلام، برات میاره که چقد به اسلام و دین احترام میزارن، روی بعضی از لباساشون بسم الله نوشته و کلا حتی توی کنسرتاشون توی عربستان هم به مسلمان ها احترام زیادی گذاشتن

I'm blue🦋