2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اهداف پشت تشکیل گروهشونو نمیدونم. ولی یک سری از موسیقی هاشون به لحاظ تحلیل خیلی فوق العادست، حتی یه سر و گردن بالاتر از خیلی گروهای دیگه. رقصشونم حرفه ای هست. من تقریبا یه طرفدار به حساب میام

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
یه جزئی از کیپاپه ولی متاسفانه بی غرض نیست خودمم اهنگ هاشو گوش میدادم ولی بعضیارو ک تحلیلاشو خوندم ...

این نظر توعه و خب قطعا عقایدت قابل احترامه🩷

ولی بعضی از اهنگشاشون واقعا معنی خوبی پشتشه!

I'm blue🦋

شاید منو بیاین هیتر خطاب کنید ولی چون دوست ندارم هم نوعام اسیب ببینن دارم بهتون اینا رو میگم

ظاهر خیلییییی زیبا و فریبنده دارن ولی درونا داغونن

البته هستن گروه هایی ک یا سولوارتیست هایی ک خنثی ان

مثل آیو من خیلی دوستش دارم 

یه جزئی از کیپاپه ولی متاسفانه بی غرض نیست خودمم اهنگ هاشو گوش میدادم ولی بعضیارو ک تحلیلاشو خوندم ...

متاسفانه اکثرشون دارن. نه فقط کیپاپ. صنعت موسیقی رو کلااا کنترل میکنن. ولی ردولوت رو نمی‌دونستم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز      مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود                   یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم  
اونوقت به چه علتی دقیقا؟؟

چون همجنس بازن

شیطان پرست هستن 

توی فیلماشونم پر از نماد های شیطانیه

و اینکه قیافه شون به چیزه که نمیخوره پسره😐

بابا یکم مردونگی،  این چه ریخته برا خودشون درست کردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
این نظر توعه و خب قطعا عقایدت قابل احترامه🩷 ولی بعضی از اهنگشاشون واقعا معنی خوبی پشتشه!

آره قبول دارم منم خودمم گاهی گوش میدم ولی خب بعضیا زیاده روی میکنن خطرناکه

فرکانس های شدید دارن