من اهداف پشت تشکیل گروهشونو نمیدونم. ولی یک سری از موسیقی هاشون به لحاظ تحلیل خیلی فوق العادست، حتی یه سر و گردن بالاتر از خیلی گروهای دیگه. رقصشونم حرفه ای هست. من تقریبا یه طرفدار به حساب میام
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم
یه جزئی از کیپاپه ولی متاسفانه بی غرض نیست خودمم اهنگ هاشو گوش میدادم ولی بعضیارو ک تحلیلاشو خوندم ...
متاسفانه اکثرشون دارن. نه فقط کیپاپ. صنعت موسیقی رو کلااا کنترل میکنن. ولی ردولوت رو نمیدونستم
شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم هنوز مارا به سخت جانی خود اینچنین باور نبود یکی از بزرگترین مشکلات و سخت ترین و همینطور اشتباه ترین کارها اینه که سعی کنیم با مغزمون ، قلبمون رو قانع کنیم
بابا یکم مردونگی، این چه ریخته برا خودشون درست کردن
من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀 یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀 آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃