2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بهتره نسنجیده حرف نزنید فاز برندارین لطفا شما وقتی اطلاعات کافی ندارید پس بهتره جو سازی نکنید من ...

پیشنهاد ازدواج؟؟ عزیزم اگه بری دنبالش و یکم تحقیق کنی میفهمی که اون توی یه بازی بود! و اون حرف ها به بازیشون مربوط میشد.

و بنظرم شما اطلاع کافی از این گروه ندارین! اوه ببخشید یادم رفت که اطلاعاتتون رو دز سایر افراد جمع اوری میکنین.

بیاین یکم منطقی باشیم، هدف من از این تاپیک ایجاد کنم به وجود اومدن دعوا نبود و نیست فقط میخواستم ببینم بقیه به چه دلیلی بهشون هیت میدن

و در اخر، عقاید و نظرات و گرایشات و سبک زندگی هرکسی به خودش مربوطه. بهتر نیست کمتر به هم گیر بدیم؟

I'm blue🦋

عوضی غلط میکنی به خاطر بی تی اس تخمی به من توهین میکنی بدبخت برو درستو بخون شاید مثل من یه رشته خوبی قبول شدی از این بدبختیت در بیای که هی مجبور نباشی گوه بی تی اس بخوری بگی به به @tanilla   

استارتر کرم داری هی تاپیک بی تی اس میزنی

عوضی غلط میکنی به خاطر بی تی اس تخمی به من توهین میکنی بدبخت برو درستو بخون شاید مثل من یه رشته خوبی ...

تو با هیتر بودن فقط داری به خودت آسیب میزنی اونا میلیون ها میلیون طرفدار دارن بعد اونا علاف تو یه هیتر نمیشن

اول اینکه به همه احترام میزارم اما

اونا بهم کمک کردن افسردگی و شکست بدم بهم یاد دادن خودمو دوست داشته باشم بهم یاد دادن خودکشی نکنم بهم یاد دادن من در جایگاه خودم با ارزشم بهم یاد دادن که با تلاش میتونم به همه جا برسم و.....

من یه آرمی هستم و افتخار میکنم به آرمی بودنم و به نظراتتون هم احترام میگذارم 

شاید منو بیاین هیتر خطاب کنید ولی چون دوست ندارم هم نوعام اسیب ببینن دارم بهتون اینا رو میگم ظاهر خ ...

بله خب.. منم الان هیتر به نظر میام که واقعیت رو میگن ایو.. فردی که زندگی چندین نفر خراب کرده.

...Im tomboy