سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
ببین برو عطاری.سبوس برنج بگیر یه مدت بخور مدام.تاثیر داره.اگه سبوسش رو نمیتونی بخوری عرقیجاتش رو بگیر.من یکی گرفته بودم که عرق سه تا گیاه باهم بود.یکیش همین سبوس برنج بود.اون دوتای دیگه برا اروم کردن اعصاب بود.که چون کلن استرس هم یکی از عوامل ریزش مو هستش برا همین خیلی تاثیر داشت برا من.اگه خواستی فردا عکسشو برات میفرستم
مزوتراپی مواد مغذی رو به موی سرت تزریق میکنن مستقیما
و پی آر پی هم از دستت خون میگیرن و پلاسمای خونت رو جدا میکنن و به سرت تزریق میکنن
مزوتراپی من تحقیق کردم.قبلا بخاطره ریزش موهام میخواستم برم منم.ولی گفتن اونم دوره ای جواب میده.یعنی اون دوره که میری مزو انجام میده جواب میده.بعد یه ماه نری دوباره ریزشت برمیگرده.برا همین اصلا سمتش نرو فعلا.بذار ریزشت قطع شه بعدن
نتیجه داشته تا الان و قیمتش حدودا چقدر میشه؟ البته ببخشیدا میپرسم
خواهش میکنم عزیزم
مادر من چون داره انجام میده هنوز نتیجه ای ندیدیم یعنی جلساتش کامل نشده اما خوب خیلی تعریفشو شنیدم
پی آر پی جلسه ای ۷۰۰
مزوتراپی جلسه ای ۷۰۰