2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 86 پست
قربونت عزیزم تنها کاری از دستم بر میاد حالتو بپرسم اگه نزدیک بودی حتما کمکت میکردم  راسی نگفتی ...

قربون محبتت عزیزم 

کاشان ام 

شما تهران هستین درسته؟ 

میتونم بپرسم چند سالتونه

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا زود خوب میشه مادرتون  اره تهرانم عزیزم ۲۳ سالمه

عه چه جالب من ۲۷ سالمه 

کاش منم ۲۳ سالم بود 😂😂

اره دیدم گفتین تو پیاماتون 🤣🤣دیگه نمیشه ۲۳ تموم شد  معلمی اره

بله دبیر جغرافیا و زمین شناسی ام 

تاپیکی که گفتید گزارش بزنید گزارش زدم

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
دستت طلا صلوات برات فرستادم گلی

ممنونم قشنگم❤

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
بسلامتی ایشالا الان مرخصی میدن اره واسه زایمان  حالتون چطوره بهترین

سلام عزیزم 

اره شانس اوردم توی مرخصی زایمانم اپاندیسم ترکید وگرنه بعد یک هفته مدرسه میرفتم چجوری 

بد نیستم شکر خدا 

شما خوبی دختر گلت خوبه؟ 

سلام عزیزم  اره شانس اوردم توی مرخصی زایمانم اپاندیسم ترکید وگرنه بعد یک هفته مدرسه میرفتم چجو ...

اره بد میشد براتون اون طوری منم چند سال پیش عملش کردم وقتی راهنمایی بودم 

ما هم شکر خدا خوبیم  بخوبی شما   

اره بد میشد براتون اون طوری منم چند سال پیش عملش کردم وقتی راهنمایی بودم  ما هم شکر خدا خوبیم ...

خداروشکر عزیزم

به هر کی میگم میگه دو هفته بعد عمل خوب خوب شدن 

منکه هنوز خوب نشدم بخیه ی نافم بازه سوزش داره

تا کمربندمو باز میکنم درد پهلو و کمر درد میاد سراغم

من میگم دکتر بد عملم کرده دکترم میگه اپاندیست ترکیده بوده تو دلت سیاه بود از عفونت من نجاتت دادم 

انقد دلم میخواد خونمو تمییز کنم پتو هام بشورم همه کثیف شدن فرشام بدم قالی شویی پارکینگ بشورم 

لباس عید بخرم

روز مرد هیچی نخریدم دو روز دیگه روز مهندس بازهیچی 

کاش خواهر داشتم صبح تا شب تنهام 

قبلا به ددوستم زنگ میزدم اونم که غمش برام موند

حس میکنم دارم افسرده میشم

قبلا تجربه افسردگی داشتم نمیخوام دوباره تجربه اش کنم

شما هم شدی سنگ صبور من

امروز قصد دارم اگه بتونم حلوا بپزم همسرم ببره سر مزار پدرش اگه خوب بودم یه سینی هم میبردم سر مزار پدر خودم خیلی دلم تنگ شده براش 

اگه بود حداقل بهش زنگ میزدم روزشو تبریک میگفتم قلبم پر از غصه شده