2777
2789

دعوت کنم خونم برای روضه و خوندن حدیث کسا .

هیچوقت تا حالا اینکارو نکردم بخاطر یسری شرایط .

از مجالس زنونه اصلا خوشم نمیاد 

ولی دلم حسرت اینو داره تو خونم همچین جمعی بخاطر روضه مادر باشه .

یهو امشب به دلم افتاد که فکر همچین مجلسی باشم‌

نمیدونم اصلا این مراسم ها چه جوریه و پذیراییش چطوره و زمانی چقدر طول میکشه. 

از اینکه فامیل و اینام تعداد زیاد بیان خونم دوست ندارم .  دوست ندارم کسی سر از زندگیم در بیاره و بیاد خونه زندگیمو بیینه. از چشم و نظرش بعدش خیلی میترسم چون هیشکی رنگ خونه بچه های خودشونو ندیده همشون دورن از فامیل . نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه 😢 

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببر مسجد بگیر که مجبور نباشی کسیو بیاری خونت 

این سبک مراسما بستگی به بودجه خودت داره که پذیرایی چجوری باشه خیلیام که نذر دارن میان کمک 

خلاصه خیلی کارو زمان نمیبره 

تو خونه یکم ممکنه سختت باشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خب ببر مسجد بگیر که مجبور نباشی کسیو بیاری خونت  این سبک مراسما بستگی به بودجه خودت داره که پذ ...

وای چه پیشنهاد خوبی داددددی . 

مسجد پول باید بدیم دیگه درسته ؟

وای چه پیشنهاد خوبی داددددی .  مسجد پول باید بدیم دیگه درسته ؟

بله تازه یه مسجدایی هم هست چقدر تمیز هستن خودشونم خدمه دارن بهشون پول بدی چایی رو اونا برات میریزن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بله تازه یه مسجدایی هم هست چقدر تمیز هستن خودشونم خدمه دارن بهشون پول بدی چایی رو اونا برات میریزن&n ...

چقدر عالی واقعا الهی خیر ببینی 😍😍😍😍😍😍😍

چقدر عالی واقعا الهی خیر ببینی 😍😍😍😍😍😍😍

برا بقیه چیزام که بلد نیستی یه خانوم جلسه ای خوب پیدا کن حالا قران خون یا مولودی یا هر چی که میخوای ازش بپرس بقیه چیزا رو اون برات ردیف میکنه، حتی اگه کتابم کم بیاری برا همه اون میتونه جور کنه 

دم اذانم اگه مراسمت باشه بیشتر افرادی که مسجد میان تو مراسمت شرکت میکنن و اصلا فامیلم نیاز نداری دعوت بزنی 

برا بقیه چیزام که بلد نیستی یه خانوم جلسه ای خوب پیدا کن حالا قران خون یا مولودی یا هر چی که میخوای ...

اینجوری ثوابش بیشتره برام یا موقعی ک دعوت کنم خونمون ؟ 

بخاطر برکت و نور حدیث کسا میگم