😂😂 وقتی مسخای بخندی دستتو با ناز و عشوه بزار جلو لبت
همیشه خشک نشین یکم شل کن
با موهات بازی کن و بهش چشمک بزن 🤣 وقتی میخای راه بری صاف راهدنرو .
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂 وقتی مسخای بخندی دستتو با ناز و عشوه بزار جلو لبت همیشه خشک نشین یکم شل کن ...
چه ترکیب سمی😂🤣🤣😂😂وای فقط تصورش کردم خیلی ضایع ست😂😂
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
چه ترکیب سمی😂🤣🤣😂😂وای فقط تصورش کردم خیلی ضایع ست😂😂
😂😂😂 ولی واس شوشو انجام دادم جواب داد
تهش هم گفت چرا اینجور راه میری چیزیت شده
😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁 تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂😂 ولی واس شوشو انجام دادم جواب داد تهش هم گفت چرا اینجور راه میری چیزیت شده
واای خدا نکشتت😂😂🤣🤣🤣
همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
حال توصیح نداشتم 😂 ی خط وسط دوتا پاهاش تا مقصد تصور کنه
یکم پاها باز
بعد روی اون خط فقط پا بزاره یبار پا چپ یبار راست 🤣