2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂 وقتی مسخای بخندی  دستتو با ناز و عشوه بزار جلو لبت 

همیشه خشک نشین یکم شل کن 

با موهات بازی کن و بهش چشمک بزن 🤣 وقتی میخای راه بری صاف راهدنرو .

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂 وقتی مسخای بخندی  دستتو با ناز و عشوه بزار جلو لبت  همیشه خشک نشین یکم شل کن  ...

چه ترکیب سمی😂🤣🤣😂😂وای فقط تصورش کردم خیلی ضایع ست😂😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
😂😂 وقتی مسخای بخندی  دستتو با ناز و عشوه بزار جلو لبت  همیشه خشک نشین یکم شل کن  ...

یه حالیه

یکی ببینم فک نمیکنه منگلم؟😑

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇
چه ترکیب سمی😂🤣🤣😂😂وای فقط تصورش کردم خیلی ضایع ست😂😂

😂😂😂 ولی واس شوشو انجام دادم جواب داد 

تهش هم گفت چرا اینجور راه میری چیزیت شده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂😂 ولی واس شوشو انجام دادم جواب داد  تهش هم گفت چرا اینجور راه میری چیزیت شده

واای خدا نکشتت😂😂🤣🤣🤣

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
گزینه آخر اصلا مناسب نبود  یکی فکر بد می‌کنه 😂

حال توصیح نداشتم 😂 ی خط وسط دوتا پاهاش تا مقصد تصور کنه 

یکم پاها باز 

بعد روی اون خط فقط پا بزاره  یبار پا چپ یبار راست 🤣

یه حالیه یکی ببینم فک نمیکنه منگلم؟😑

😕😂نخیرم انجام بده نتیجشو بگو