2777
2789
خدا رو شکر زن قوی هستی از پسش بر می یای موفق باشی راست می گی بقیه عمرت هم راحت بگذرون

قربونت. البته یه زبونی داره ها که نگو. تو زندگی محلم نمیده حتی حرف میزنم نگاهمم نمیکنه ولی برم میشه یه آدم دیگه، میترسم خام حرفاش نشم مثل چندسال قبل دوباره برگردم. استاد چربزبونی و گول زدنه. الانم با زبون زنا رو نگهمیداره مخشونو بزنه.. وگرنه یه پراید مدل پایین داره که هرکی توشو نگاه کنه حالت تهوع میگیره بسکه کثیفه و شلخته ولی دوسال با یه دختره دوس بود.. پولم خرج کسی نمیکنه ها فوق الااده خسیسه. فقط زبون.. چنان زنا و دخترا خامش میشن که نگو.عین موقع ازدواجمون که ماهرانه مخمو زد

عزیزم بخشیدم طرف من حیوونه .هعی میره رو رای طلاقم اعتراض میزنه مثلا بخاد اذیت کنه .نه من عقدم عده شا ...

مهریه رو اگر روی کاغذ نبخشید برو مهریه تو که نصفش شامل حالت میشه اگه باکره ای طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران 😂برو نصف مهریه شامل حالت میشه بذارش اجرا و نفقه تو بده حسابت کنن و همون لحظه باید پرداخت کنه اونموقع میاد با کله طلاقت میده سه بارم طلاقت میده 

فقط باید قشنگ کفش آهنی پا کنی و خر حرفهای شوهره نشی من خودم زیاد خر شدم وقتی رفتی دادگاه دیگه به هیچ عنوان برنگرد چون اگه عقده ای باشن یادشون نمیره خرت میکنن که زحماتت رو به باد بدن بعدشم که بیخیال طلاق شدی بیشتر از قبل شکنجه ی روحي و روحانیت میدن و توهم دیگه سخت تر میتونی پیگیر طلاقت بشی

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه رو اگر روی کاغذ نبخشید برو مهریه تو که نصفش شامل حالت میشه اگه باکره ای طبق قوانین جمهوری اسلا ...

آخ گفتی...تجربشو دارم. وای که چقد ما زنا ساده و احساسی هستیم و این مردا دغل و زرنگ و تاجر 

[QUOTE=269699903]عزیزم بخشیدم طرف من حیوونه .هعی میره رو رای طلاقم اعتراض میزنه مثلا بخاد اذیت کنه . ...

اره دیگه واسه رابطه .نه واسه اینه که زن حامله هست یا نه از این حرفا چه میدونم هرروز یه چیزیه

مهریه رو اگر روی کاغذ نبخشید برو مهریه تو که نصفش شامل حالت میشه اگه باکره ای طبق قوانین جمهوری اسلا ...

نه عزیزم جلو قاضی تجدید نظر گفتم در ازای طلاق بذل میکنم قبلش اجرا گزاشتم شد سالی یکی که هیچ فشاری هم بهش نیومد و گفت که سکه رو میدم طلاق نمیدم دیگه هیچ اهرم فشاری نیست مهریه برای طلاق

آخ گفتی...تجربشو دارم. وای که چقد ما زنا ساده و احساسی هستیم و این مردا دغل و زرنگ و تاجر 

اره با اینکه دوباره ازدواج کردم اما هرموقع اون شوهر سابق و کارهای خانوادش یادم میاد از حرص دندونام فشار میدم ولی متاسفانه یک سری بدبختی هست برای نسل من که خب پدرمادرهای ما واقعا براشون آیندمون مهم نبود هرچند بسیار مهربان بوده باشن اما سواد و درک و فرهنگ اینو نداشتن همین الانش خیلی ها درک ندارن 

همین نداشتن درک و فرهنگ خانواده ها باعث میشه دختر در جوانی خطاهایی کنه غیر قابل جبران

الان اون دوره ی نوجوانی و اوایل جوانی رو رد کردم اما با کلی خطا و اشتباه چون چشمهام بسته بود 

اینکه دائما تذکر بدن که چشماتو ببند و نفهم خیلی بده

بعضی چیزارو باید به یک دختر جوان با ذکاوت بفهمونن با کمک روانشناس و مشاور اما چه فایده خانواده های ما چه می‌دونستن مشاور چیه روانشناس چیه ارتباط چیه اجتماع چیه 

ماهم اینجوری بزرگ شدیم با تجربه 

و این تجربه ها گرون تموم شد

الان شدم یک انسان پرتوقع کمال‌گرایی عقده ای که خودم فکر میکنم دیوانه ام 

همین الانش وقتی یه دختر میبینم که خانوادش نمیفهمن برای خانوادش متاسف میشم

خداروشکر الان چقدر بهتر شده

کاش خدا به کسی که لایق نیست فرزندی نده واقعا گناه داره که یک بچه ی بی گناه تو خانواده ای وارد بشه که هیچ درکی و سوادی ندارن برای تربیت اون فرزند

و میگن روزیشو خدا میده فقط بیاد. 

ظلمه زاییدن بچه بدون فکر.ظلمه بزرگ☹️

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
نه عزیزم جلو قاضی تجدید نظر گفتم در ازای طلاق بذل میکنم قبلش اجرا گزاشتم شد سالی یکی که هیچ فشاری هم ...

پولداره مگه که بتونه بده؟همون یک سکه رو کارگر باشه نمیتونه بده توهم بگیر حتماااا

بعدم نفقه ات چی؟؟؟ 

خونه ات چی؟؟؟؟؟ 

باید برات منزل و اسباب منزل تهیه کنه.

اره با اینکه دوباره ازدواج کردم اما هرموقع اون شوهر سابق و کارهای خانوادش یادم میاد از حرص دندونام ف ...

دمت گرم. قلمت و بیانت عالیه عزیزم. متاسفانه من همه اون اشتباه ها رو کردم،  و بچه هم سه تا دارم. خیلی اشتباه کردم. سفت جلوگیری نکردم و به حرف شوهرم که گفت حواسم هست اکتفا کردم. چون دومی و سومیم بعد روشدن خیانتاش شد... خیلی داغونم.. خیلی.. دلم معجزه مرگش رو میخواد که بی دردسر از دستش راحت شیم من و بچه ها.. ولی خدا هم انگار صدای آدمو نمیشنوه

پولداره مگه که بتونه بده؟همون یک سکه رو کارگر باشه نمیتونه بده توهم بگیر حتماااا بعدم نفقه ات چی ...

سالی یدونه از حقوقش میزاره کنار یکو خورده ایی .نفقمم هفت هشت ماهه نداده به واسطه ندادن نفقه و پرونده ضرب و شتمو بخشش مهریه  رای طلاقو گرفتم که فقط شرش کنده شا یه سال عقد بودم اندازه ده سال عذاب کشیدم

دمت گرم. قلمت و بیانت عالیه عزیزم. متاسفانه من همه اون اشتباه ها رو کردم،  و بچه هم سه تا دارم. ...

خیلی خوبه که به فکر اون ها هستید و برای آینده شون نگرانید

بچه ها شیرینی زندگی هستن هیچ وقت بهشون قبل هجده سالگی نگو پدرشون براش مهم نبود و اینجوری بچه دار شدین

بچه ها لایق بهترین زندگی هستن

قبل اومدنشون باید حواس باشه اما حالا که اونها هستن 

و وجود دارن

اونها نور چشمهای ما هستن 

باید مراقبشون بود و بهشون عشق ورزید🥰

یه مادر تو خونه اش

یه معلم تو مدرسه

حتی یه رهگذر تو خیابون 

همه موظفن مراقب بچه های کوچک زیر هجده سال باشن تا اونها به سن قانونی برسن و قدرت تصمیمیری پیدا کنن

همین که مادري مثل شما دارن که آیندشون براتون مهمه ارزشمند هست.

قطعا با داشتن مادري مثل شما اونها هرگز از اومدنشون به این دنیا پشیمون نمیشن

فکر میکنم شما یکی از بهترین مادرهای آینده ی ایرانید🥰🤗

و بچه هاتون قطعا خوشبخت میشن و عاقبت خوبی خواهند داشت.

سالی یدونه از حقوقش میزاره کنار یکو خورده ایی .نفقمم هفت هشت ماهه نداده به واسطه ندادن نفقه و پرونده ...

تو نگو نمیده منم یه زمانی شل گرفتم و گفتم نداد و نمیده و خب عجله هم داشتم واسه طلاق و نگرفتم و راحت بخشیدم 

ولی شما واسه اینکه حتما طلاقت قطعی بشه شل نگیر اون بفهمه تو قطعااا دوستش نداری تو بگو هزار تومن همچین زورش بیاد بهت یک ریال پرداخت کنه که خودش میاد زود طلاق میده رای دادگاه دیگه کیلو چنده بعدم سکه یه تومن نیستش که هر سال فکر کنم فقط یه تومن باید بذاره کنار از حقوقش تا پول سکه رو جور کنه تون نمیتونه 

مطمئن باش

مردها زورشون میاد به زنی که میخواد بره یه یک ریالی پول بدن

تو همون اهرم پول و نفقه و خرجی و مهریه رو بیار روش

همین جواب میده نگران نباش حتی بگو تو دادگاه من نیاز جنسی دارم ولی این آقا خونه نداره پول پیش خونه و وسایل از کجا میخواد بیاره خودتم بگو هیچ جهازي نمیدی چون این زندگی رو نمیخوایی ولی چون نیاز داری و خانواده ات تحت فشارت گذاشتن یا طلاق یا برو خونه ی شوهرت بگو باید برام منزل رهن کنه 

پول همه ی اینارو از کجا داره بیاره مگه مایه داره؟؟؟ 

حتی حالا که باکره ای حتماااا تا حتماااا بگو باااید برام جشن عروسی هم گرفته بشه همه ی اینها حق زن باکره هستش تو دادسرای اینا. اینا زن اگه باکره نباشه مثل توف میدونن ولی باکره باشی برو پسره رو....