2789

😶😶

تاریخ دوباره تکرار خواهدشد 🖤🪐«یه عدد دانشجوی مهندسی 🥰 کاربری قبلیم تعلیق شد کاربری جدیدم اینه 💕تورک هستم♥️عاشق کتاب 🌖».تاریخ عضویت من در سایت=25/6/1402 آقایون لطفاً درخواست دوستی ندین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی نیس کتکم بزنه برم ازش شکایت کنم دیه بگیرم🤣🤣🤣در اسرع وقت شکایت کن

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

چراااا

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

حالا تش نلوم میشه زنه با دس گوشه لپشو فشارداده😐

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

سر چی واسه چی در چ حددی

منو همسرم مذهبی هستیم من چادری هستم. 

بی شعور گفته بود این ماه حتما حتما پول شارژ رو بیارید در خونه. 

منم بردم داد زد گفت من پول نمیخوام گفتم شارژ هست خودتون برگه زدید که نقدی بدیم. 

یهو بهم حمله کرد انقدر مشت زد توی تخته سینه ام 😭😭

من لاغر و ضعیفم پول شارژ هم ریخت توی پاگرد

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
منو همسرم مذهبی هستیم من چادری هستم.  بی شعور گفته بود این ماه حتما حتما پول شارژ رو بیارید در ...

گفت شما نون میزنید توی خون جوونها میخورید. 

منظورش این بود منو همسرم جوونها رو می کشیم😭😭😭

من مات مونده بودم با گریه رفتم خونه ام. 

شوهرم اومد میگه تقصیر تو بوده 

مامان و بابام اومدن گفتن تقصیر تو بوده

منم وسیله هامو آوردم خونه بابام. 

و با شوهرم قهر کردم. 

ولی اینجا هم احساس بدی دارم. 

میشه بگید کجا برم؟ ارزان هم باشه؟ 

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️
منو همسرم مذهبی هستیم من چادری هستم.  بی شعور گفته بود این ماه حتما حتما پول شارژ رو بیارید در ...

وااااا

خب برای چی زد؟

مگه میشه همچین چیزی؟

مگه کاری کرده بودی که رو اعصابش بری؟

نمیشه که کسی رو به خاطر نوع پوشش و اعتقاداتش کتک زد