2789
گفت شما نون میزنید توی خون جوونها میخورید.  منظورش این بود منو همسرم جوونها رو می کشیم😭😭😭 ...

این وسط یه چیزی مبهمه😅

مگه حرکت خاصی زدی که ایشون این حرفا رو زده و خانواده و شوهرتم بهت حق ندادن

نمیشه که

فکر کنم کامل تعریف نمی کنی چون طبیعیش اینه که چون به خودت و همسرت توهین شده همسرت حداقل طرف خودت باشه نه زن همسایه 

وااااا خب برای چی زد؟ مگه میشه همچین چیزی؟ مگه کاری کرده بودی که رو اعصابش بری؟ نمیشه ک ...

خیلی شعار میدادن و داد میزدن.

من چند بار گفته بودم اعصابم خورد میشه برید بیرون توی خیابون از توی بالکن و پشت بام چی میخواین؟ 

زن 50ساله

مرد 60ساله

بچه ها خارج از کشور

مرد بازنشسته ارتش

❤️❤️My Goal Is My Job❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا توکارا مالی دخالت میکنی،شوهرت باید میداد.حالام جایی نرو وایسا شوهرت میاد دنبالت.دیگه تو کارا پرداخت شارژ دخالت نکنن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این وسط یه چیزی مبهمه😅 مگه حرکت خاصی زدی که ایشون این حرفا رو زده و خانواده و شوهرتم بهت حق ندا ...

شوهرم و پدرم گفتن حقش رو میزاریم کف دستش الان وقتش نیست. 

ولی من ناراحتم چرا دیشب باهاش دعوا نکردن. 

من خودم رفتم ثبت شکایت کردم. 

الان مسئله ام اینه کجا برم؟؟؟؟ 

از دیت همشون ناراحتم

چرا توکارا مالی دخالت میکنی،شوهرت باید میداد.حالام جایی نرو وایسا شوهرت میاد دنبالت.دیگه تو کارا پرد ...

پدرم و همسرم همینو گفتن بهم

شوهرم و پدرم گفتن حقش رو میزاریم کف دستش الان وقتش نیست.  ولی من ناراحتم چرا دیشب باهاش دعوا ن ...

برگرد خونه ت

یه زن عاقل وقتی قهر می کنه سر همچین مسائلي نمی‌ره خونه ی باباش

جای قهر و ترک منزل گفت و گو رو یاد بگیرید

وقتی ازدواج می کنید و خونه زندگی می سازید یعنی پذیرفتید توی حال خوب و بد و سلامتی و بیماری و قهر و آشتی زیر اون سقف باشید در کنار هم

وقتی حوصله ی همو ندارید با هم حرف نزنید کمی سکوت کنید تا بهتر شید

اگه نیاز به تنهایی دارید برید چندساعتی تنهایی قدم بزنید ،کافه برید ،سینما برید و پاساژ و کتابخانه و ....حتی به خانواده سر بزنید و مجدد برگردید منزل 

اون خونه مال شما هم هست نه فقط همسرتون 

وقتی قهر می کنید میرید دارید به شوهرتون می‌گید این خونه فقط مال توئه و یه جورایی خودتون رو سهیم نمی‌دونید 

برگرد خونه ت یه زن عاقل وقتی قهر می کنه سر همچین مسائلي نمی‌ره خونه ی باباش جای قهر و ترک من ...

ممنونم از راهنمایی تون. 

ولی مشکلات قبلی با همسرم داشتم فقط سر این موضوع نبوده... 

الان خیلی خسته ام

دلم میخواد برم جایی تنها باشم