2777
2789
عنوان

برای پوشش تتو بدن چه پیشنهادی دارین

1654 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پسر من روی مچ دستش یه تتوی کوچیک داره میخوا جایی استخدام بشه گفتن باید تتو نداشته باشه دو جلسه ریموو کرده چون سرب موادش زیاده خیلی کم نشده حدودا ۶ جلسه دیگه باید بره ولی مصاحبه اش نزدیکه به نظر شما چجوری میشه روی اونو محو کرد یا پوشش داد که مشخص نباشه مثلا کانسلر جواب میده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درحد چسب زخم نیس؟ 

چرا عزیزم میشه چسب هم زد دو جلسه قبل هم چسب زخم زد استین بلند هم پوشید این بار میگم بازم چسب بزنه شک بر انگیز میشه یا شاید به خاطر معاینات پزشکی مجبور باشه چسب و بکنه میخوام این دفعه یه جوری محوش کنم

نه ولی حواسش باشه اون تیکه رو زیاد دستکاری نکنه حلال ارایش چربیه نه اب  اب بخوره چیزی نمیشه ول ...

اها ممنونم عزیزم حالا چیز ناحوری هم نیست طرح اسلحه یوزی که تو پادگان سرباز بوده براش زدن ولی ارتشه سخت میگیرن 

اها ممنونم عزیزم حالا چیز ناحوری هم نیست طرح اسلحه یوزی که تو پادگان سرباز بوده براش زدن ولی ارتشه س ...

اره عزیزم سخت میگیرن بگو زیاد اون تیکه که کرم پودر زده رو دستکاری نکنه هیچی نمیشه ابم بخوره بهش باز پاک نمیشه درماکول بهش میگن اصلشو بخر پودر فیکس هم بزنه روش تکون نمیخوره 

💍♥️Married