2777
2789
عنوان

کیا معلمن؟ نگران تعطیلی نیستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما مدرسمون از تابستون شروع کردن تدریس رو و الان نه تنها عقب نیستیم بلکه جلو هم هستیم😂 استاد ریاض ...

خب مدرسه خاص میری حتما من تو ی مدرسه داغون با بچه های خنگ درس میدم 🤧😅

آره بپرس

چرا نسبت به دانش آموزا انقدر بی توجهی میکنین ؟یا مثلا درس نمیخونن کلی سرزنش میکنید؟ چرا فکر میکنین همه دانش آموزا هیچ مشکلی تو زندگیشون ندارن میشنن با گوشی بازی میکنن درس نمیخونن تابحال ازشون پرسیدین حالت خوبه یا چی بهت میگذره؟چرا وقتی غیبت میکنن فکر میکنین بخاطر درسه و تر و خشک رو باهم میسوزونین؟

ببخشید بابت این حرفا شاید شما اینطوری که میگم نباشید و من قضاوت نمیکن،م ولی تا الان هر معلمی دیدم اینطوری بوده برای همین خواستم سوال بپرسم:)

میخوابم،شاید یادم بره
چرا نسبت به دانش آموزا انقدر بس توجهی میکنین ؟یا مثلا درس نمیخونن کلی سرزنش میکنید؟ چرا فکر میکنین ه ...

نه به خدا من این طوری نیستم یک معلم سال اولی  پایه و عالی🤣کل سوالا رام ب دانش آموزا گفتم برا امتحان هیچ وقتم سرزنششون نکردم بو خدا چون تو جایی ک من هستم همشون مشکل دارن همشون از نظر مالی ضعیفن خیلی‌ها بچه طلاقن خیلی ها پدر مادرشون فوت شده چن تا از شاگردام بچه بهزیستی ن سخت نمیگیرم کلا دوس دارم ی خاطره خوب ازم داشته باشن همین🌸

نه به خدا من این طوری نیستم یک معلم سال اولی  پایه و عالی🤣کل سوالا رام ب دانش آموزا گفتم برا ا ...

پس شما یکی از اون معلما هستی که من آرزو داشتمش 

نمیدونم هنوز تاثیرای معلما وقتی مدرسه میرفتم از روم نرفته فکرش اذیتم میکنه برای همین از معلما خوشم نمیاد

امید وارم موفق شین❤️

میخوابم،شاید یادم بره
ما مدرسمون از تابستون شروع کردن تدریس رو و الان نه تنها عقب نیستیم بلکه جلو هم هستیم😂 استاد ریاض ...

یعنی خودشون قانون مدرسه رفتن رو عوض کردن😐😂😂😂😂

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 25 دقیقه پیش
2791
2779
2792