2777
2789
عنوان

کیا معلمن؟ نگران تعطیلی نیستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3301 بازدید | 102 پست
کاش فکری میکردن مثلا اینکه ۲ماه تو زمستون تعطیل بود مدرسه ها شروعش از اسفند بود تا مهر اینکه نشد ...

اینو ببینید،ایکاش میگذاشتمش دولتی که دلم نمیسوخت،حیف شوهرم نمیزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مدرسه خاص میری حتما من تو ی مدرسه داغون با بچه های خنگ درس میدم 🤧😅

سلام عزیزم.خواستم یه چیزی بگم امیدوارم ناراحت نشید.شما معلمید.این طرز صحبت کردن درست نیست اون بچه هایی که شما میگید خنگ خنگ نیستن!به قول خودت مدرسه ای هستین که اغلب مشکل مالی دادن یابچه طلاقن و بدسرپرست و بی سرپرست!این بچه ها اونقد مشکل دارن تو خونوادشون که شاید باانگیزه و رغبت نیان سرکلاس.شما به جای اینکه بهشون بگیدخنگ سعی کنید درکشون کنید و ترغیبشون کنید به درس خوندن و پیداکردن استعدادهاشون.و فرمودین که سوالا رو بهشون میدین!این کارتون هم درست نیست خودتون بهترازمن میدونین چرا.شاید سال اول تدریستونه و خیلی تجربه ندارین لطفا بیشترمطالعه کنین درمورد بچه ها.موفق باشید

اینو ببینید،ایکاش میگذاشتمش دولتی که دلم نمیسوخت،حیف شوهرم نمیزاره

ای وای چه بد

تاحالا اینجوریشو حساب نکرده بودم

والا خوبه منم دیگه خصوصی نذارمش از ساله بعد

اینجوری که پولمون حروم میشه واقعا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بخدا ماهی ۱۲۰۰ پول سرویس میدم ،این ماه فقط یه هفته اومده دنبالش

اره میدونم چی میگی دوستم هم برا بچش ۱ و۴۰۰میده

گفت اول طی کردم که هرروز که رفت،پول بگیره

باز زنه زده زیرش 

گفته نه من کار ندارم باید ماهیانه بدی

این ماه هیچی نرفتن و باید کلی پول بده

حالا من راهم زیاده ولی دلم نمیاد اینقد هزینه کنم

اکثرا که شوهرم میبره 

وقتی نباشه خودم

پریروز برف زیادی اومده بود نمیشد راه بری دست بچه هامو گرفتم با بچه کوچیکم،پسرمو بردیم رسوندیم قشنگ ۴۰دقیقه رفت طول کشید

۴۰دقیقه برگشت

حالا همیشه۲۰دقیقه طول میکشیدا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره میدونم چی میگی دوستم هم برا بچش ۱ و۴۰۰میده گفت اول طی کردم که هرروز که رفت،پول بگیره باز زنه ز ...

هم من هم شوهرم وقت داریم پسرم رو برسونین مدرسه اما آنقدر جلو مدرسه اش ترافیکه که ترجیح دادم سرویس بگیرم،دوسه بارم پلیس جریمه کرد،اما الآنم واقعا زورم میاد واسه کار نکرده پول بدم

هم من هم شوهرم وقت داریم پسرم رو برسونین مدرسه اما آنقدر جلو مدرسه اش ترافیکه که ترجیح دادم سرویس بگ ...

همین دیگه 

آدم زورش میاد

منم میگم یه پیاده روی هس 

همیشه هم که خونه ام

اینجوری حال و هوام هم عوض میشه

هم اینکه پول سرویس رو میدم چیز دیگه ای برای خودشون که به دردشون میخوره

هم من هم شوهرم وقت داریم پسرم رو برسونین مدرسه اما آنقدر جلو مدرسه اش ترافیکه که ترجیح دادم سرویس بگ ...

درسته کار نکرده اما اگه سرویس شما نشده بود سرویس یه جایی می شد دیگه اونا هم ر و اون پول حساب باز کردن

خدا لعنت کنه اون که شادو طراحی کرد 😵‍💫

اسیر شدیم به خدا 

زمان ما تعطیل می‌شدیم خوشحال بودیم ، الان هم بچه اسیره هم مادر 

دخترم با طعنه میگه اسمشم گذاشتن شاد 😒، الکی مثلا ما خیلی شادیم داریم تو خونه درس می خونیم😅🤣

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم