2777
2789
شما نتیجه ایی دیدی مثلا الان باورش داری ثروتمندی؟

بله خدا رو صد هزار مرتبه شکر ب همه چیزایی ک خواستم رسیدم از هر نظر چ مالی چ شغلی چ زندگی زناشویی چ خواسته هایی ک برای بچه هام داشتم

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چطور به این باور رسیدی؟ هیچ وقت نمیترسی ناامید بشی؟

نه عزیزم

تو باور داری اگه بری رو پشت بوم خودتو پرت کنی پایی میوفتی و داغون میشی؟

همون قدر ب این قانون باور دارم 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
بله خدا رو صد هزار مرتبه شکر ب همه چیزایی ک خواستم رسیدم از هر نظر چ مالی چ شغلی چ زندگی زناشویی چ خ ...

خدایی جدی میگی از تجربه هات بگو چه کارای کردی منم واقعا دوست دارم نتیجه بگیرم به همه چی متوصل شدم ولی بی فایده بوده این باور چطوریه اخه باور داشتم به نظر خودم

خدایی جدی میگی از تجربه هات بگو چه کارای کردی منم واقعا دوست دارم نتیجه بگیرم به همه چی متوصل شدم ول ...

ب خدا دروغی ندارم بگم عزیزم

ببین ی نکته هس ک خیلیا نمیدونن

اونم قانون اینرسی هستش

ببین اول ک وارد قانون جذب میشی چون تو دنبال تغییر هستی ک نیرویی همش تلاش میکنه تو رو منصرف کنه

مثلا فرض کن تو جذب میکنی درامدت بیشتر بشه همه نکاتم انجام میدی اما یهو همون موقع صاحب کارت بهت میگه این ماه یه ده روز دیر تر بهت حقوق میدم

اول باید تمام تلاشت رو بکنی ک این قانون رو نا دیده بگیری

بعدشم این ک باید دست از هدفت نکشی

و میبینی ک خیلی زود ماجراهای قشنگ شروع میشن

استادمون میگفت بعد از این ک باور مذب براتون اتفاق افتاد نعمتها و جذباتون مثل قطره ک از شیر سماور میرزه شروع میشه ب اومدن

بعد از مدتی ک پیشرفت میکنید و جذبای منفی قبلتوک تموم و خنثی میشن انگار ک شیر سماور باز شده و دیگه نعمتا سرازیر میشن

کامنتی ک برای اسی گذاشتمو حتما بخون و استفاده کن