چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
توی قانون جذب درست باید همه چی با جزییات با تاریخ باشه
مثلا من تاتاریخ بیست بهمن سال چهار صد و یک این اتفاق برام افتاد خدایا شکرت
چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
چند سال پیش خیلی براش تحقیق میکردم و دوره هم شرکت کردم ولی اصلا نتیجه ایی ندیدم
باور
اصل داستان
باورش نداشتی
میشه به من معرفی کنی و اگه میتونی یه کم از تجربیاتت مثال بزنی
تمرینات کتاب معجزه ی شکر گزاری رو انجام بده
خیای باید حواست ب ورودی ها و خرجی های ذهن و بدنت باشه مثلا تا میتونی از چیزای منفی ناراحت کننده دوری کن
کتابای از دولت عشق
هفت قانون معنوی موفقیت رو برای اول کار بخون
چند سال پیش خیلی براش تحقیق میکردم و دوره هم شرکت کردم ولی اصلا نتیجه ایی ندیدم
مگه کسی دو روزه دکتر میشه؟یا مثلا یه ارایشگر حرفه ای
این قانون مثل قانون جاذبه زمینه وجود داره چه بخوایم بدونیم چ نخوایم
حتی از نظر مالی و ثروت بیشتر ثروتمندان جهان دارن از این قانون استفاده میکنن
اسونم نیست
باید خودت رو ب کائنات نشون بدی