2777
2789
عنوان

بعضی پدر مادرا چقدر سرکوفت می زنن

432 بازدید | 10 پست

حتی منت غذایی که بهمون می دن بخوریم هم رو سرمون میزارن...

دیگه بچه آوردی حای نمی خوای بهش غذا بدی؟

دلشون می خواد رویا هایی که خودشون بهشون نرسیدن رو سر بچه هاشون پیدا کنن

همیشه از همه ی همکلاسیام درس خون تر و مودب تر و فهمیده تر بودم...

ولی وقتی پدر مادرای اونارو می دیدم واقعا دلم می شکست که چرا اونا اینطورین من اینطوری؟

از پدر مادرم متنفرم! متنفر

مشکل اینجاست هر کودنی میتونه پدر و مادر بشه بدون اینکه یه سمینار یه روزه شرکت کنه 

اما اگر بخوای هر شغلی یا هر کاری رو شروع کنی نیاز داری براش تلاش کنیو زحمت بکشی و کلی ازمون و تست روان بدی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید متوجه رفتارشون نیستن مادر منم یه مدت سرکوفت میزد میگفت دختر فلانی دکتر شده سرکار میره و.... منم خیلی تحمل کردم یه روز صبرم لبریز شد گفتم دخترای مردم رو میبینی مادرها رو نه؟ اون دوستت دوتا بچه آورد تو 5تا اون نوه هاشون نگه داشت من یک روزم بچه ننداختم سر تو و.... همین که دانشگاه رفتم خدا رو شکر کن 😁دیگه نگفت

کلا اکثر پدر مادرای ایرانی همینن و فک میکنن چون پدر و مادرتن یعنی صاحبتن و هررفتاری داشتع باشن تو فقط باید بهشون احترام بزاری!!!!

امااااا تو ذرهههه ای نباید توهین کنی چون هرچی باشه پدر و مادرتن!!!!!!

واقعاااا متاسفم واسه پدر و مادرایی ک وظایفشونو انجام میدن و فک میکنن چه لطفی میکنن!

و نمیفهمن وقتی خووودشوووون باعث ب وجود اومدنه یه بچه میشن وظیفهههههه شونه ازش نگهداری کنن!!!

هییییچ بچه ای با پای خودش نیومده تو این دنیا!

همچین پدر و مادرایی واقعا لیاقت پدر و مادر شدن ندارن و جاشون جهنمهههه جهنممممم

من از بچگی ازم توقع داشتن بهترین باشم تودرس و.. یجوربودم انگاریبار ی نمره بد یا متوسط بگیرم عذاب میکشیدم البته قسمت خوبش این بود ک چون 90درصدمواقع نمراتم خوب بود خوشم میومد وبیشترتلاش میکردم خوب بشم وکیف میکردم خودمم ولی قسمت بدش براوقتی شد ک بزرگترشدم ذاتا کمالگرابودم کمالگراترشدم .. و باعث شدجاهایی کارخرابی کنم ک نبایدمیکردم چون من هیچ بهتراز متوسط بودن میدونستم حتی توکارشناسی جز بهترینابودم ولی اومدم ارشد درسام سمینارمیخاست و هروقت میدیدم سمینارم چیزی ک میخام نشده اصلا نمیرفتم ارائه بدم بااینک ک مطمعن بودم نصف نمرشومیگیرم میخاستم بهترین باشه 

ینی صفراز 5نمره ترجیح میدادم ب 2ونیم از 5- بعداینجور قشنگ نصف نمراتتم تر زده شد بش چون از 15حساب شدن کارناممم اینجورشد مثلا ی 18-بعدی 14 و..

من از بچگی ازم توقع داشتن بهترین باشم تودرس و.. یجوربودم انگاریبار ی نمره بد یا متوسط بگیرم عذاب میک ...

این توزمینه درس 

بعداز تجربه کردن کارای مختلف ویادگرفتنشون میترسیدم ومیترسم چون میترسم خوب نشه و شروع نمیکردم وهنوزم اینطورم