2777
2789

بیمه تکمیلی من ۳۰ دی تموم میشه و تاریخ سزارین دکتر برام ۲ بهمن زده که میشم ۳۸ هفته و ۴ روز. به دکتر گفتم بخاطر بیمه زودتر عمل کنه گفت باشه ۲۹ ام عمل میکنم اما خودم پشیمون شدم میگم نکنه مشکلی پیش بیاد خدای نکرده واسه بچه.

اگه ۲ بهمن برم ۹ ملیون هزینه بیمارستان خودم باید بدم اگه ۲۹ ام برم بیمه میده.چه کنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا ترخیص که باید دوروز بعد ترخیص شی میشه 1 ام 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

خخخ دو سه روز واقعا مهم نیست زودتر برو

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

تازه عزیزم خدای نکرده اگه بچه زردی گرفت نیاز به بستری داشت چطور شبی 3 تومن پول ان ای  سیو بدین؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

به نظرم بیمه کنی مطمئن تری

2790
2778
2791
2779
2792