2777
2789
عنوان

عقدمه

260 بازدید | 13 پست

بچه ها من روز مبعث عقدمه احتمالش هست وقتی واسه عقدم خرید میکنن واسم 

دیگه واسه عید خرید نکنن واسم ؟

مثلا بگن یه ماه پیش همه چی خریدیم دیگه نمیخریم 

اونوقت زشت نیس واسه تازه عروس عیدی نیارن؟🤨

از الان دعوای خرید نگیر 

هرچه پیش آید خوش آید 

مهم نباشه برات 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

از الان معامله نکن عزیزم مگه خرید و فروشه

وقتی همه چی واست خریدن لباس و همه چی دلیلی نداره دیگه واسه عید بخری والا ایشنم همسرته پولی ک خرج میکنه پول خودتم هست نمیخوای از غریبه بکنی ک

عیدی رو اگه منظورت عید نوروزه حتما میارن واست

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
از الان معامله نکن عزیزم مگه خرید و فروشه وقتی همه چی واست خریدن لباس و همه چی دلیلی نداره دیگه واس ...

چی گفتم مگه؟😂

معامله چیه ؟میخوام بدونم خب 

اگه قراره نخرن استفاده نکنم 

دوباره عید بیارن همراه آجیل و میوه

چی گفتم مگه؟😂 معامله چیه ؟میخوام بدونم خب  اگه قراره نخرن استفاده نکنم  دوباره عید بیا ...

اخه اینجا همش دنبال اینن چرا فلان چیزو نیاوردن و فلان😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اخه اینجا همش دنبال اینن چرا فلان چیزو نیاوردن و فلان😂😂😂

خب دیگه منم کلی برام حرف درمیاد  دیگران منتظرن ببینن عیدی آورد یا نه😑😑وگرنه واسم مهم نیس چون خیالم راحته شوهرم دست و دلبازه هنوز عقد نکردیم خرید میکنه واسم خانوادشم نخرن خودش بعدا برام میخره