2777
2789
عنوان

عقدمه

260 بازدید | 13 پست

بچه ها من روز مبعث عقدمه احتمالش هست وقتی واسه عقدم خرید میکنن واسم 

دیگه واسه عید خرید نکنن واسم ؟

مثلا بگن یه ماه پیش همه چی خریدیم دیگه نمیخریم 

اونوقت زشت نیس واسه تازه عروس عیدی نیارن؟🤨

از الان دعوای خرید نگیر 

هرچه پیش آید خوش آید 

مهم نباشه برات 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از الان معامله نکن عزیزم مگه خرید و فروشه

وقتی همه چی واست خریدن لباس و همه چی دلیلی نداره دیگه واسه عید بخری والا ایشنم همسرته پولی ک خرج میکنه پول خودتم هست نمیخوای از غریبه بکنی ک

عیدی رو اگه منظورت عید نوروزه حتما میارن واست

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
از الان معامله نکن عزیزم مگه خرید و فروشه وقتی همه چی واست خریدن لباس و همه چی دلیلی نداره دیگه واس ...

چی گفتم مگه؟😂

معامله چیه ؟میخوام بدونم خب 

اگه قراره نخرن استفاده نکنم 

دوباره عید بیارن همراه آجیل و میوه

چی گفتم مگه؟😂 معامله چیه ؟میخوام بدونم خب  اگه قراره نخرن استفاده نکنم  دوباره عید بیا ...

اخه اینجا همش دنبال اینن چرا فلان چیزو نیاوردن و فلان😂😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اخه اینجا همش دنبال اینن چرا فلان چیزو نیاوردن و فلان😂😂😂

خب دیگه منم کلی برام حرف درمیاد  دیگران منتظرن ببینن عیدی آورد یا نه😑😑وگرنه واسم مهم نیس چون خیالم راحته شوهرم دست و دلبازه هنوز عقد نکردیم خرید میکنه واسم خانوادشم نخرن خودش بعدا برام میخره