2777
2789
عنوان

بابام امروز داشت تعقیبم میکرد!!

965 بازدید | 37 پست

خودش با پلیس و دادگاه منو از خونه بیرون کرد چون زن جدید گرفته منو دیگه نخواست ابرومو همه جا برد به بدترین طرز ممکن بیرونم کرد

منم الان ازش خیلی دورم ۵کیلومتر فاصله داریم اصلا طرفش نمیرم ولی اون هرروز برام فحش ناسزا و نفرین میفرسته فکر کردم دیگه دست از سرم برمیداره با رفتنم

اما امروز با خواهرم قرار گذاشتیم بریم بیرون خواهرم گفت بیا بریم اون دست خیابون ماشین بگیریم بعد پشیمون شدیم برگشتیم دیدم یهو بابام از داخل یه کوچه اروم اروم پشت سرمون میومده منم بهش زل زدم سریع برگشت رفت خودشو توی کوچه ها گم کرد

واقعا نمیدونم هدفش چیه دنبالم میکرد با خواهرم کاری نداره چون اون متاهله و کلا باهاش قهره

منم محل کار جدیدم بهش نگفتم داره میمیره که بدونه کجاست بیاد اونجا ابرومو ببره 

بنظرتون چرا داشت دنبالم میکرد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم درکش کنم

با کی زندگی میکنی

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

احتمالا همون پیدا کردن محل کار و گرفتن آتو.

یه احتمال دیگه هم داره که  یه قسمت از مغز خوشبینم پیشنهاد میده.که ترجیح میدم توجهی بهش نکنم.

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨