2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 113 پست

اونایی هم که اگه کسی بچش مشکل داره طعنه میزنن اونارو هم بگو ...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الهی فداتشم دختر خوبم ،، خدا بزرگه ناراحت نباش این ادما فرهنگ ندارن تنها بچه نیست از یکی میپرسن چرا ازدواج نکردی از یکی میپرسن هنوز اجاره یی چرا خونه نخریدی به یکی چرا چاقی به یکی چرا لاغری چرا کوتاه قدی ،، غصه نخور این مردم به هوای بارانی میگن هوا خرابه ،، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عصبی هستی باش ناراحتی باش ب ما مربوط نیس حرف دهنتو بفم افرین

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بالفرضم با همچین ادمایی  احاطه شدی چرا انقدر حرفاشونو جدی میگیری و اهمیت میدی قطع رفت امد کن با کسی که سمی هستی تپ قرازه مادر اون بچه بشی نه اونا که برای تو تصمیم بگیرند

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

والا من ۱۳ سال بچه دار نشدم هیچکس تو اطرافیانم بهم تیکه ننداخت...مگه دست خودم بود.دیگه طرف باید خیلی ...

الان دوتا عروس تو خانواده همسرم هستن که چندساله بچه دار نشدن به جرات میگم تا الان هیچکس ازشون نپرسیده یا بهشون کنایه نزده که چرا بچه ندارین یکی شون که الان فک کنم ۱۵ ساله بچه نداره و اون یکی هم حدودا ۵ ساله

بعضی چیزها به شعور آدمه

ما انقد داشتیم خیلی دیر بچه دارشدن حالا یا خودشون نمیخواستن یا مشکلی داشتن هیچی ام کسی بهشون نمیگف جز همین پیرای جمع که بچه بیارین مسلمونا زیاد بشن و اینجور چیزا 

بیشتر خودشون میان دردو دل میکنن و از بچه میگن برا ما اینجوریه 

اگه شما تاحالا به کسی تیکه ننداختی چرا بهت برخورد عزیزم؟؟من خطاب به کسایی گقتم که دارن منو امثال منو ...

عزیزم ادما به پیامبر و خدا که تیکه مینداختن دیگه ما ک کسی نیستیم ازت خواش میکنم نزار زندگی کردن با لبخندو ازت بگیرن 

دیگه حالا چیزیه که شده به این معنی نیست دنیا دیگه خوشحالی و خوشبختی ای نداره من مطمعنم تو و همسرت میتونین ی زندگیه قشنگو تجربه کنید چون واقعا علاقهه مهمه وگرنه خیلیا ک صد تا بچه هم دارن آخرش زندگیشون خیلی داغونه و طلاق میگیرن 

به نظرم فقطم داستان بچه نیست

میپرسن کی خونه میخری.کی سر کار میری.کی میری خونه خودت اگه نامزد باشی.یا مجرد باشی هم که کر میکنن طرفو که ازدواج کن انگار طرف خودش نمیدونه.یا کی ماشین میخری .کی فلان و....کاش یکمم برای خودمون وقت بزاریم 💚

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

همینطور کسایی که سوالتی از قبیل  رتبه کنکورت چند شد کی ازدواج میکنی چرا چرا لباسات اینطوریه چرا آرایش می‌کنی چرا آرایش نمیکنی و به خودت نمی‌رسی 

چقدر چاق شدی چقدر لاغر شدی چقدر جوش داری و هزاران چیز دیگه که با این حرفا فقط ممکنه به احساسات اون شخص آسیب بزنید و باعث ناراحتیش بشین 

این چیزا واقعا به شما مربوط نیست سعی کنید این وقتو صرف زندگی خودتون کنید و قبل اینکه به ظاهر کسی گیر بدید بدونید اون شخص آیینه داره و خودشو میبینع و نیاز به یادآوری شما نیست 

عزیزم خیلی براتون ناراحت شدم ولی این مشکل خیلی شخصیه همینکه خودتون باهاش کنار بیایید کلی راه را رفته اید ولی در برابر دیگران باید جوری محکم بایستید و جواب بدهید که دیگه نتونن ازتون دراین مورد سوال کنند در ضمن یه مقدار هم باید برای آرامش اعصاب خودتون بیخیال باشید چون حرف مفت زن زیاده

من تا حالا حتی یکبارم از کسی در مورد بچه دار نشدنش یا شغل و درامد همسرش یا خونه دار شدنش سوال نپرسیدم ولی متاسفانه اطرافم پره از آدمایی که حتی در مورد روش جلوگیریتم کنجکاوی میکنن