2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 113 پست

من همونیم ک ده سال این حرفا رو شنیدم ..کسی جز امثال خودم اینو درک نمیکنه💔اون روزا گذشت خدا یه گل پسر بهم داده ک انگار نقاشیش کرده ولی خب اون ادما و حرفاشون هیچ وقت از یادم نمیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آدم یه دوست داره و هزارتا دشمن عزیزم اگه طرف دوستت باشه که میدونه مشکلت چیه و ناراحتت نمیکنه ولی دشمنات از این فرصت استفاده میکنن که هی بیشتر نمک بپاشن رو زخمت. به نظرم همونجا جوابشونو بده و دهنشون رو ببند

نمیدونم چرا بعضیا افتخار رو تو ازدواج وزاییدن میدونن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خدا بهشون عقل بده واقعا 

به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🕊️🤍 باز می‌شه این در صـبح می‌شه این شب صبر داشته باش 🌄✌️💚🤍❤️ ظلم هیچوقت پایدار نمی‌مونه 🌞⛅بزن باران که دین را دام کردند.. شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد.. که با آن کسب ننگ و نام کردند..☁️🌈🌧️  

والا من ۱۳ سال بچه دار نشدم هیچکس تو اطرافیانم بهم تیکه ننداخت...مگه دست خودم بود.دیگه طرف باید خیلی فرهنگ پایینی داشته باشه تیکه بندازه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

عزیزم این فقط،مختص بچه دار شدن نیست 

این خصلت ایرانی‌هاست که توی،مهمونی ها به چیزایی اشاره میکنن که فک میکنن طرف سوالشون در اون ضعف داره 

مثلا چرا دانشگاه قبول نشدی،

چرا ازدواج نمیکنی 

چرا بچه دار نمیشی 

چرا بچه دوم نمیاری 

چرا خونه نمیخری

چرا ماشینتو عوض نمیکنی 

و در آخر کاش میشد این خصلت ها رو برای همیشه ترک کرد ..

خدا لعنتشون کنه از دست این مردم 

منم بچم یه ماه زود دنیا اومده خب طبیعتا ریزه میزه است خودم کلی غصه دارم دق کردم ازبس غصه خوردم اونوقت بعضی‌ها که میبینمش میگن وااااای چقدر ریزه خب احمق خودم مگه نمیدونم ریزه مگه نمیبینم خودم مگه نمیدونی یه ماه زودتر دنیا اومده بی‌شعور 

میشه لطفا برای سلامتی پسرم یه حمد مهمونم کنی 🙏

بیخیال من ۱۷ سالمه ولی از الان دکتر بهم گفته نمیتونی بچه دارشی و باید رحمتو دربیاری

ولی با خودم میگم خب شوهر خودش ب اندازه کافی دردسر داره یه نق نقو از زندگیم کم شه بهترم میشه😐😂🤝

عزیزم 

شما نمی‌تونین دهن تک تک آدم های بیشعوره باز کنین و بهشون داروی شعور بدین.

نمی‌تونین باهم بجنگین که ساکت باش من دلم می‌شکنه با حرفات.

ولی میتونین خودتونو تغییر بدین.میتونین رو خودتون کار کنین.و اهمیت ندین

🕊️(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨