2789
عنوان

...

| مشاهده متن کامل بحث + 1180 بازدید | 113 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عنوانت خیلی زشته مگه نی نی سایتیا چیزی گفتن اینجا میگی‌به همونا بگو خب

اگه شما تاحالا به کسی تیکه ننداختی چرا بهت برخورد عزیزم؟؟من خطاب به کسایی گقتم که دارن منو امثال منو روانی میکنن که قطعا تو سایت پره از این ادما

خدا به هممون درک بده کسی رو ناخواسته ناراحت نکنیم با یه سوال اساسی 

چه برسه عمدا 

خدا نمیبخشه

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

من خودم زخم خورده ام 

منم سه سال باردار نمیشدم کلی زخم زبون شنیدم خیلی جاها دلم شکست تنها کسی که همیشه پشت پ پناهم بود اول همسرم بعدشم مادرم و خواهرم بودن 

ایشالاخدابهت یه بچه بده عزیزم..شعور چیزخوبیه ک خیلیاندارن..من خودم بچه نمیخواستم ولی نزدیک ترینام بهم گفتن نازا کاش میپرسیدن ک بچه نمیاری حاضربودم هزاربارسوال کنن وبهم نگن نازا مشکلی نداشتم فقط دلم بچه نمیخواست همین

صددرصد تویی که داری این پیامو میخونی گاهی شاید با این سوالت که بچه دار نمیشی دل خیلیارو شکونده باشی

صد در صد؟؟؟ شما چطور انقدر راحت قضاوت میکنی🤔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 💔 به جرم دوست داشتنت تنهایی عمیقی را به دوش میکشم آقای من، بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است مولا جان💚 🚫 درخواست دوستی پذیرفته نمیشه🚫

استارتر ما تو فامیلمون یکی بود که دیر بچه دار شد هر کسم ازش میپرسید بچه دار نشدی میگفت اگه شده بودم که همرام بود

با عصبانیت میگفت

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

عزیزم اینا حرفای ادمایی خودشون پر از ضعف و زخمن

اینجوری با این حرفا خودشونو اروم میکنن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."