2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اوج ناامیدی هستم فقط منتظر معجزه ای ازخدا هستم باورداری دو روز بچم بدون تغذیه میره مدرسه وقتی م ...

انشالله اتفاقای خوب اونقدر تو زندگیت بیاد که این روزای سختو فراموش کنی ❤️

باورت میشه الان مغزم اونقد خستس که رد دادم دیگه

حتی حس ناامیدی هم ندارم

انگار معلقم رو هوا

خالی از احساس

خلاء انگار 

دیگه حتی توان تجربه ناامیدی افسردگی یا هر کوفت دیگه ای که روانم بهم میریزه ندارم

میخوام بزنم در بیخیالی خسته شدم انقد تلاش کردم حالم خوب باشه

باز با یه جرقه کوچیک کل تروماهام برمیگرده و حالم خراب میکنه

اینارو گفتم بدونی صددرجه از تو بدترم 

پس لدفا به خودت سر هر چیز کوچیکی فشار که تهش میشی من 

منم دهنم خودم سرویس کردم با فاز الکی نا امیدی افسردگی و الان واقعا هستم و نمیتونمم ازشون بیرون بیام 

سخت نگیر کلا شل کن 

نذر میگم تا یه امید دیگه خدا بهم بده و مثلا میگم ۴۰ تا یاسین میخونم بعد تموم شدن به اتفاق های خوبی میفته که دوباره امیدوار میشم

کلا به نذر و نماز  ... خیلی اعتقاد دارم 

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
متاسفانه دیگه نتونستم از نو شروع کنم ناامیدی در من رخنه کرده صدام نمیرسه به آسمون 🙃

اینجوری نگو توکلت به خدا باشه هممون روزای بد داشتیم اما اگه این روزای بد نباشن ما قدر اتفاقای خوبو نمیفهممیم که ، ادامه بده لطفا....

باورت میشه الان مغزم اونقد خستس که رد دادم دیگه حتی حس ناامیدی هم ندارم انگار معلقم رو هوا خالی ا ...

بعضی وقتا انقدررر به خودت سخت میگیری که یهو میبینی نسبت به همه چی بی تفاوت شدی ، نه بیش از اندازه خوشحال میشی و نه ناراحت ، یجور حالت خنثی پیدا میکنی ،،، 

حس میکنم ۹۰ درصدمون تو این نقطه هستیم