2777
2789

اولین نوبت کنکور۱۴۰۲در دی ماه سال ۱۴۰۱برگزار شدو دومین نوبتشم تیر۱۴۰۲... پس ینی کنکور دی ماه ۱۴۰۲مخصوص ۱۴۰۳هست و با قوانین ۴۰۳برگزار میشه؟من رفتم کتاب خریدم هموشنم مخصوص ۴۰۲😔😔علاوه بر اون شرایط ۴۰۳سخت تره و ۶۰درصد تاثیر معدل یازدهم و دوازدهمه!!!!ولی برای۴۰۲فقط دوازدهم تاثیر داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه من تو یه کانال خوندم به حرمت حرف رئیس جمهور ۴۰۲ تاثیر قطعیه و بعد امکان داره برگرده به روال قبل

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away
شما میدونین دی ماه ۱۴۰۲ کنکور چه سالیه ؟ متعلق به ۴۰۳هست؟ 

بله مثل امسال که دی ماه قانونش شبیه تیر ۴۰۲ هست 

قانون دی سال بعد شبیه تیر ۴۰۳ هست

Sing with me.sing for the year.sing for the laughter sing for the tear.sing with me just for today .maybe tomorrow the good lord will take it away
منم گیج کردی دی ۴۰۲ و تیر ۴۰۳ با همن قانوناشون و انتخاب رشته شون یکیه😐

بله منظورم همینیه که شما گفتین ولی من فکر میکردم قانون دی ۴۰۲ متعلق به۴۰۲هست برا همینم کتابای کنکوریمو برای۴۰۲خریدم در ضمن تاثبر کنکور ۴۰۳ در کنکور۶۰درصده!!!!اصلا امادگیشو ندارم

دو ملیون کتاب تست خریدم مخصوص ۱۴۰۲حالا چیکار کنم؟؟؟😭😭😭

هیچی

من کتابام مال ۹۹ بود ۴۰۱ کنکور دادم 

شما هم مثل من دیگه 

بله منظورم همینیه که شما گفتین ولی من فکر میکردم قانون دی ۴۰۲ متعلق به۴۰۲هست برا همینم کتابای کنکوری ...

نیست باور کن تاثیر ۶۰ درصد نمیشه 

اینستا کنکوری رو نداری؟

کتابای تستتون ینی زده بود کنکور ۹۹؟

بله 

کتابا تغییری نمیکنن مثلا فیزیک و ریاضی چندین ساله بی تغییر مونده فیزیک فقط یه سری حذفیات داشته 

یا شیمی دوازده و یازده بی تغییر مونده بود زمان من فقط زیست و شیمی دهم رو اونم فقط کتاب درسیشو عوض کردم هردوشم حدودای ۷۰ زدم