2777
2789
عنوان

مقایسه عروس ها تو فامیل شوهر

915 بازدید | 23 پست

خانما من درون گرام خونه مادر شوهرم میرم یا مادر بزرگش تا حدی کار میکنم تاجایی که توان دارم بعد یه عروس جدید اومده اون برون گراست خونه مادربزرگ شوهرم می‌ره همه میگن ببین اون خجالتی نیست خودش غذا درست می‌کنه نمی زاره مادر شوهرش اصلا کارکنه بعد اینکه من خجالتی هم هستم دست خودم نیست 

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقایسه اصلا خوب نیس 

مادرشوهرمنم خیلی اهل مقایسه بود اوایل 

قشنگ حالشو گرفتم 

گفتم دوستم به مادرشوهر دااااره خیلی ماهه همیشه براشون غذا میپزه حاضر آماده 

برای دوستم بی مناسبت کادو میخره و….دیگه بعد اون حساب کار اومد دستش 

خدا جون مراقب نی نی قشنگم باش ❤️

من یه جاری دارم میره خونه مادرشوهرم میچسبه زمین میگ من خجالتیم 😐

عزیزم من از اول ویژگیم اینطور بود همه منو میشناسند ازاین اخلاقم خوشم نمی یاد اما

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع)

زیاد کار نکن من دیدم عروسای مادربزرگ شوهرم 

یکی همش کاراشون رو میکنه یبار کار نکنه یا یه روز نیاد میگن ببین نمیدونم چیشده کار نمیکنه یا نمیاد 

یکی تو مراسما میره بعضی وقت ها کار میکنه همش میگن خیلی خوبه بااینکه خیلیم آدم دو رویی هس 

یعنی منم مامان میشم 😔

خانواده شوهر من کلا همه رو با یه چشم میبینن 

چه خودتو بکشی براشون چه سال تا سال سر نزنی

خیلی بده

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
2790
2778
2791
2779
2792