2777
2789
عنوان

بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دیگه نه دارو خوردم نه آمپول زدم فقط ی قرص اوابوست خوردم. دکترم گفت این ماه اگر باردار نشدی ...

منم مثل شما هستم ذخیره تخمدانتون چند بود.من ماه پیش ای یو ای کردم نشد این ماهم با لتروزول و امپول اچ ام اچ و هاش سی جی اقدام کردم اما دردای پریودی دارم فکر کنم این ماهم نشد

یا رب نظر تو برنگردد🤲
منم مثل شما هستم ذخیره تخمدانتون چند بود.من ماه پیش ای یو ای کردم نشد این ماهم با لتروزول و امپول اچ ...

گلم ذخیره من 0.4 هست امیدوارم بشه منم ی ماه با لتروزول و آمپول اقدام کردم اما نشد فقط بعدش پریودهام نامنظم شد. دیگه این ماه اگر بشه IVF میکنم البته باید ماه پیش میکردم اما چون افتاده بود وسط امتحاناتم نتونستم برم. امیدوارم دل همه کسانی که آرزوی بچه دارن خیلی زود شاد بشه.

گلم ذخیره من 0.4 هست امیدوارم بشه منم ی ماه با لتروزول و آمپول اقدام کردم اما نشد فقط بعدش پریودهام ...

ان شاءالله که همین ماه باردار بشید منم همینطوری شدم پریودام نامنظم شده از چندروز قبل لکه بینی دارم و درد.

یا رب نظر تو برنگردد🤲
آره ولی شیرینی هم نباید بخورم قندم ۱۰۲ هس

عزیزم میخوای بارذار بشی از همین الان برگ سنجد بگیر روزی دو لیوان با نبات بخور 

رحمتو هرروز و شب با روغن سیاهدونه ماساژ بده 

حتما جوراب بپوش و 4 مغز استفاده کن اگه خام باشه خب بهتر نباشه هم مهم نیست 

خرما با قرص کمر و سیاهدونه و دارچین و زنجبیل گلوله کن بریز تو کنجد بو داده تزیینش کن خودتو شوهرت بخورید 

حتمااا فولیک اسید استفاده کن مررررتب ویتامین دی هم همینطور

عسل و سیاهدونه هرروز دل ناشتا خودتو شوهرت بخورید 

اگه پیدا کردی ژل رویال اصل بگیر هرروز بده شوهرت و خودت دل ناشتا سر سوزن بخورید و بعدش یذره عسل بزارید دهنتون 

شکر و شیرینیجات زیاد نخورید هله هوله نخورید فست فود نخورید نوشابه نخورید غذای مونده غذای کنسروی اصلاااا نخورید غذای چرب و چیل هم زیاد درست نکن

این کارا رو انجام بده معجزشو میبینی قول میدم بهت

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله