2777
2789
عنوان

بیاین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 38 پست
من لاغرم ۴۹ یا ۵۰ کیلو ام

خب پس لاغر  نکن پیاده روی یا ورزش کن

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرش چی شد؟ باردار شدی گلم؟

نه عزیزم دیگه نه دارو خوردم نه آمپول زدم فقط ی قرص اوابوست خوردم. دکترم گفت این ماه اگر باردار نشدی بیا برای IVF. حالا هم که شوهرم میره برای کار ی شهر دیگه و کلا نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم. من وزنم زیاد نیست فقط ذخیره تخمدانم پایینه

آره ولی شیرینی هم نباید بخورم قندم ۱۰۲ هس

خب همون قند کم کن

کاربری قدیمی ام گوشیمو عوض کردم🙄، کالری شماری بهترین نوع لاغری .  وزن اولیه:۸۱.۳۵۰وزن فعلی:۷۷.۵۰۰وزن هدف اول:۷۰
من که کلا ناامیدم.راستی شنیدم میگن از طب سنتی دارو و عرقیات بگیری بخوری نتیجه میگیری نمیدونم راسته ی ...

منم شنیدم راسی ویتاگونس سرچ تو همین نی نی سایت من شنیدم خوبه

چه رژیمی؟ من که دیگه کاری نبوده نکرده باشم. میگن ذخیره تخمدان در دوره جنینی ایجاد میشه و تعدادش ثابت ...

تو اینستا پیج ی ماما هست ماما بهاره خیلی درباره این موضوع صحبت کرده که با ذخیره تخمدان پایین طبیعی باردار میشین نرید سراغ راه های مصنوعی

چیکار میکنه؟

سرچ کن ببین منم تو خونه دارم ولی هنو نصرف نکردم میگه واسه تنبلی اینا خوبه تحریک تخمک