2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی و ناحیه خصوصی درد داره ؟

54910 بازدید | 158 پست

میخوام برم انجام بدم باید کامل لخت شی ؟؟ 

فقط کسی که انجام میده تو اتاقه یا چند نفر ؟ 

دردش قابل تحمله ؟؟ خطرناک نباشه ؟ 😐 

چند جلسه اس ؟ هر چند وقت یکبار ؟ 

کلینیک ها انجام بدم بهتره ؟ یا مطب دکتر ؟؟ 

آره درد داره

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی قابل تحمله یعنی دیگه پنج دقیقه خودتو نگه دار😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

دردش قابل تحمله

يكنفره

٨ جلسه هر ٤٠ روز 

بله بايد لباساتونو دربيارين

كلينيك بهتره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دررررررررد و سووووووززززش شدید

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
دردش قابل تحمله يكنفره ٨ جلسه هر ٤٠ روز  بله بايد لباساتونو دربيارين كلينيك بهتره

بعدش دیگه در نمیاد؟

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

نه گلم درد نداره

قبلش تحقیق کن دستگاه خوب انتخاب کن ( من خودم با دستگاه پلاتینیوم ۲۰۲۲ لیزر کردم ...خنک کننده هم داشت) 

فقط یه نفر داخل اتاق هست و اپراتور لیزر هستن

یه مطب یا کلینیک زیبایی خوب و تمیز پیدا کن.

کلا هر ماه که بری پنج دقیقه بیشتر طول نمیکشه

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼