2777
2789
عنوان

لیزر بیکینی و ناحیه خصوصی درد داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 55225 بازدید | 158 پست

اگه تموم بدنتو بخوای لیزر کنی باید لخت شی

فقط شما تو اتاقی و کسی که انجام میده

دردش یه کم زیاد بود برای من ولی خطر نداره

۸ جلسه حداقل باید بری تقریبا هر ۴۰ روز و بعد ۸ جلسه تقریبا هر ۶ ماه شارژ میخواد

خیلی هم فرقی نداره کجا انجام بدی فقط کلینیک مجوزدار و معتبر باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش دیگه در نمیاد؟

براي من درنيومد ديگه هر ٦ ماه و بعد ١ سال بايد شارژ بشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منکه بدون بی‌حسی رفتم کلا ۱۰ دقیقه هم نمیشه منکه تحمل کردم خیلیییییی درد کشنده ای نداره حداقل ۸ جلسه فقط یک‌اپراتور تو اتاق هست بله باید لخت بشید ،دستگاهی که استفاده می‌کرد خودش خنک کننده داشت که تاثیر داشت تو کمتر شدن درد و اینکه سری مخصوص خودتو داری که بهداشتیه

بعله باید لخت شی البته ن کامل دیگ فقط پایین تنه(کمر ب پایین) یکی تو اتاقه...دردش عابل تحمل و بستگی ب رنگ پوست و اینام داره..هشت جلسه‌س(ماهی ی بار) بعد اونم بسته ب رشد موهاتون دو ماه یا سه ماه ی بار..

لیزر بیکینی حرام است . جاهای دیگر منع ندارد

دلیلش چیه؟؟؟

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

لیزر بیکینی حرام است . جاهای دیگر منع ندارد

ممنان

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
برای من خودش نه ولی وقتی رد میکرد میخورد به اون قسمت فکر کنم اسمش کلیتوریس هست اون درد میگرفت 

بخوره ب اون ک ادم بیچاره میشه:/

با ی چیزی اون قسمتا پوشش داده میشه

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
🤔🤔🤔🤔😐

توجه نكنيد به اينا😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه گلم درد نداره قبلش تحقیق کن دستگاه خوب انتخاب کن ( من خودم با دستگاه پلاتینیوم ۲۰۲۲ لیزر کردم .. ...

منم با این دستگاه دارم میرم عزیزم،شما راضی بودین؟بعد چند جلسه جواب گرفتین

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
[QUOTE=269528018]ولی قابل تحمله یعنی دیگه پنج دقیقه خودتو نگه دار😁[/QUن احیه بکینی یه جاهایی دردش غ ...

آره چاره ای نیس😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.