2777
2789
عنوان

سفر روح

440 بازدید | 10 پست

دوستان من راجب این پرواز روح اطلاعا دارم اما خیلی کم 

هرکس که خیلی میدونه بگه چیه 

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

میگن کالبد اختری از جسم جدا میشه اما با طناب نقره ای ب بدل وصله ، دیگه هم زمان و مکان معنا نداره ، یعنی به هرجا فکر کنی اونجایی ، حتی میشه تو زمان سفر کرد و  به گذشته رفت

{ و آنها که ستم كردند به زودى میدانند كه بازگشتشان به كجاست! }
جالبه ولی میگن خطرناکه 😶‍🌫️من دوس دارم تجربش کنم.. 

منم نمیدونم چطوریه

💞...انـسـان روح اسـت نـه جـسـد /روح مهم است. نه جسد💋...  یک تیکه 🤏..از روح خداوند به من وتمام انسان ها تعلق دارد..🥺 بخاطر همان سعی کنیم کمتر گناه کنیم .. به احترام پروردگار 🤗
منظورت کتاب مایکل نیوتونه؟

نخوندم

جالبه ولی میگن خطرناکه 😶‍🌫️من دوس دارم تجربش کنم.. 

اره

برای ما هم توضیح بده

خودمم نمیدونم راستش

2790
2778
2791
2779
2792